'Geleceğinizi Çöpe Atmayın'

‘Geleceğinizi Çöpe Atmayın'

'Geleceğinizi Çöpe Atmayın'

Zonguldakın Ereğli ilçesi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünün çevre bilincini geliştirmek amacıyla ilkokul, ortaokul ve liseler arasında ‘Geleceğinizi Çöpe Atmayın konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri, Belediye Başkan Vekili Esra Alpago tarafından verildi.
Belediye Başkanı Hüseyin Uysalın şehir dışında olması nedeniyle bu ödül törenine katılamadığını belirterek öğrencilere ve öğretmenlere selamlarını ileten Başkan Vekili Alpago, öğrencilerin çevre konusundaki duyarlılığına teşekkür etti.
Çevre konusundaki duyarlılığı, sadece öğrencilerin değil tüm ilçe halkının göstermesi gerektiğini söyleyen Başkan Vekili Alpago, Bu yarışmayı düzenlemekteki amacımız, okullarımızda çevre bilincini aşılamak, böylelikle ilerleyen yıllarda daha temiz ve yaşanabilir bir çevreye kavuşturmaktır. Dünyamızda, ülkemizde ve ilçemizde daha iyi yaşamak, çevremizi temiz tutmak, yeşili ve doğayı sevmek insanlığın başlıca görevlerinden biri.
Başkanımız, yaptığı her projede çevre konusundaki hassasiyeti öne çıkartıyor. Belediyemiz Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ile işbirliği ile ilçemiz Kemer mevkiindeki 40 yıllık çöplüğü rehabilite edecek projeyi başlattı. 1 yıl sonra bu çöplüğün üstü park, bahçe ve yeşil alan olacak. Burada çocuklarımız spor yapacak. Belediyemiz çevre ve alt yapı dalında tek birincilik alan belediye konumunda. dedi.
Okullardan dereceye giren öğrencilerin çevre konulu resimleri ise büyük beğeni topladı. Ödül töreninde, Başkan Yardımcıları Ayhan Atay ve Atilla Bulak ile Temizlik İşleri Müdürü Namık Şahin ve okul öğretmenleri hazır bulundu.
Geleceğinizi çöpe atmayın konulu Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığınca düzenlenen resim yarışmasında İlkokul düzeyinde Ereğli İlkokulu öğrencisi Saylan Ada Demirer 1., Utku Kolejinden Demirkan Demir 2., Utku Kolejinden Tuna Şahin 3., Ortaokul düzeyinde Cumhuriyet Ortaokulundan Yağmur Kodaş 1, Kepez İsmirlioğulları Ortaokulundan Emirhan Canbaz 2., Kepez İzmirlioğulları Ortaokulundan Naz Eylül Balcı 3., Lise düzeyinde Erdemir Güzel Sanatlar Lisesinden Ceren Akcan 1., Utku Kolejinden İrem Batu 2. Ve İMKB Atatürk Anadolu Lisesinden Reyhan Turhan 3. Oldu.

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2018, 11:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER