Göztepe gözümüze batıyor!

Göztepe herkesin gözüne batarken, artık halkın kullanımına sunulacağı günleri bekliyor.

Göztepe gözümüze batıyor!

Karadeniz Ereğli’de daha önce 1. derece sit alanı olduğu için bir çivinin dahi çakılamadığı ve şu anda 3. derece doğal sit alanı olan Göztepe herkesin gözüne batarken, artık halkın kullanımına sunulacağı günleri bekliyor. 

Gündem Gazetesi’nin halkın kullanımına sunulması için yıllardır üzerinde ısrarla durduğu Göztepe’nin biran önce düzenlenmesi için çalışma yapan Ereğli Belediyesi alanda teleferik başta olmak üzere çeşitli projeler üzerinde çalışıyor.

 Karadeniz Ereğli’nin önemli ve tarihi mekânlarından biri olan ve bazı yerlerinde yatırlar bulunduğu için yıllardır sit alan kapsamında bulunan Göztepe’nin halka açılması ve kenti gözleme noktası olarak kullanılabilmesi amacıyla gerekli yasal müracaatları yapan belediye birinci derece sit alanı olan bölgeyi 3. Derece doğal sit alanına çevrilmesi için gerekli onayı alarak kolları sıvadı.

Kdz. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Göztepe’nin mevcut dokusuna zarar vermeden Karadeniz Ereğli için mükemmel bir turistik alan hazırlamayı amaçladıklarını belirterek, PROJEDE SONA GELİNDİ

Göztepe ile Amfi Tiyatro arasında gerçekleşecek projede sona gelindiğini anlatan Uysal, şunları söyledi:

“Kdz. Ereğli için hayati projelerimiz var. Bu projelerden biri teleferik projesidir. İlçemizde Göztepe’den, sahilde yer alan Amfi Tiyatroya kadar 490 metre uzunluğunda teleferiğimi tamamlayıp, vatandaşların hizmetine sunacağız. Bu projeyi çok önemsiyoruz ve gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımız hizmetin en güzelini hak ediyoruz. Bu teleferikte bu hizmetlerden biri olacak.” dedi.

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2017, 10:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
sezer
sezer - 7 yıl Önce

eski belediye başkanı bunları iyi okusun..3 senelik başkan en azından projesini onaylatmış..sahille festivalle olmuyor bu işler.lafa değil icraaata bakarız..özürlü engelli işçileri belediyeden atmaklada olmuyo bu işler..Ak Belediyeler Mutlu İnsanlar..

SIRADAKİ HABER