Gülüç Şampiyon Oldu

Gülüç Şampiyon Oldu

Gülüç Şampiyon Oldu

Zonguldakın Ereğli ilçesi 1. Amatör Küme Futbol Liginde mücadele eden Gülüç Belediyespor 2017-2018 sezonunu şampiyon olarak tamamladı.
Gülüç Belediyespor son maçında Gümeli Belediyespor ile karşılaştı. Çekişmeli geçen maçta adeta gol düellosu yaşanırken 90 dakika Gümeli Belediyesporun 5-4 üstünlüğü ile sona erdi. Alınan mağlubiyete rağmen Gülüç Belediyespor puan farkı ile Ereğli 1. Amatör Kümenin şampiyonu oldu. Gülüç Belediyespor ile ikinci olan Gümeli Belediyespor Süper Amatör Kümeye yükselmek için önümüzdeki aylarda Play Off maçları oynayacak.
Gülüç Belediyesporun şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından tüm futbolcu, teknik heyet ve yöneticileri tebrik eden Gülüç Belediyespor Kulübü ve Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş tüm sezon boyunca verdikleri emeğin karşılığını aldıklarını söyledi. Hedeflerinin önce süper amatör ardından da üst liglere çıkmak olduğunu belirten Demirtaş Bizim öncelikli hedefimiz gençlerimize spor yaptırmak. Oynadığımız liglerde şampiyon olmak hem bizi hemde spor yapan gençlerimizi mutlu ediyor. Centilmence geçen bir sezonu şampiyon olarak tamamladığımız için mutluyuz. Gülüçte her alanda başarı gelmesinden son derece memnunum. Bu şampiyonluğu tüm Gülüç halkına armağan ediyoruz dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2018, 10:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER