Gülüç'te Anneler günü kutlandı

Gülüç'te Anneler günü kutlandı

Gülüç'te Anneler günü kutlandı

Zonguldak Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ‘Anneler Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada Ana gibi yar, Gülüç gibi diyar olmaz dedi.
Gülüç Belediyesi tarafından düğün salonunda düzenlenen Anneler Günü etkinliğine Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, eşi Işıl Demirtaş, Belediye Meclis Üyeleri Meclis Üyeleri Ahmet Yalçın, Abdurrahman Çevik, Mustafa Sarı, Çetin Demirci ve kadınlar katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan etkinlikte Belediye Başkanı Gökhan Demirtaşın eşi ışıl Demirtaş günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaparak, anneliğin önemine vurgu yaptı.
Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ise konuşmasında 4 yıllık süre içerisinde yaptığı hizmetleri anlatarak, Gülüçün sadece Ereğli ve Zonguldakın değil Karadenizin parlayan yıldızı olacağını söyledi. Tüm annelerin anneler günü kutladığını belirten Demirtaş Ana gibi yar, Gülüç gibi diyar olmaz dedi. Etkinlikte konuşan Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaşın eşi Işıl Demirtaş ise anneliğin kutsallığına vurgu yaptı. Bayan Demirtaş konuşmasında Anneler bizim dünyada sahip olduğumuz en değerli varlıklardır. Karşılıksız tek sevgi annenin çocuğuna duyduğu sevgidir. Anneler kocaman kalplerine dünyaları sığdırır. Varlıkları ile bize güç veren toplumların temel taşlarıdır annelerimiz. Tüm annelerimizin anneler günü kutlayarak, sağlık ve mutluluk, hepinize şimdiden afiyet olsun ve iyi eğlenceler diliyorum dedi.
Yapılan konuşmaların ardından etkinlikte sahne alan yerel sanatçı Yağmur, söylediği şarkılarla kadınları saatlerce eğlendirdi. Etkinliğe katılan kadınlar Başkan Demirtaşa kendileri için böyle güzel bir program düzenlediği için teşekkür etti.

haber

haber

haber

haber

 

haber

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2018, 15:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER