Günay: "Kdz. Ereğli'yi kimse yok sayamaz"

Günay: "Kdz. Ereğli'yi kimse yok sayamaz"

Günay: "Kdz. Ereğli'yi kimse yok sayamaz"

Karadeniz Ereğli Gazeteciler Derneği'nin ev sahipliğinde düzenlenen Anadolu Buluşması etkinliği kapsamında ilçeye gelen 35 Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve gazeteciler gala yemeğinde bir araya geldi.
Erdemir Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemeğe Karadeniz Ereğli belediye başkanı Hüseyin Uysal da kısa süreliğine katıldı.


Uysal yemekte yaptığı konuşmada Anadolu basınını Karadeniz Ereğli'de ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, konukları tekrar ilçeye davet etti. Dernek başkanları da misafirperverliğinden dolayı başkan Uysal'a teşekkür ederek, kendi yörelerine ait hediyeler takdim ettiler.
Yemekte konuşan Ereğli gazeteciler Derneği Başkanı Necati Günay, şunları söyledi:
"Türkiye Gazeteciler Federasyonu seçimlerin ardından sosyal paylaşım sitelerinde 'Ereğli sil baştan' yazanları biz APS ile gönderdik. Zonguldak nüfusu 106 bin, Karadeniz Ereğli nüfusu 118 bin. Herkes nüfusuna ve ağırlığına göre konuşacak. Kimse Karadeniz Ereğli'yi yok sayamaz ve Karadeniz Ereğli ile ilgili 'Sil Baştan' ifadesini kullanamaz.  Kullananlarla ilgili Karadeniz Ereğli Gazeteciler Derneği Yönetimi gereğini yapmıştır."
Necati Günay'ın bu konuşması uzun süre alkışlandı.
Müzik eşliğindeki yemek programı, plaket ve katılım belgelerinin takdimi ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2018, 16:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER