Gündeminde tersaneler ve fındık vardı

Gündeminde tersaneler ve fındık vardı

Son Dakika
Gündeminde tersaneler ve fındık vardı

CHP Zonguldak Milletvekili ve 27. Dönem Zonguldak Milletvekili 1.sıra adayı Ünal Demirtaş, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. CHP'li Demirtaş, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, CHP Alaplı ilçe Başkanı Hüseyin Tosun, Ereğli önceki Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Alaplı kadın kolları ve partililerle birlikte Alaplı'da ziyaretlerde bulundu.
Programına Alaplı Muhtarlar Derneği'ni ziyaretle başlayan Ünal Demirtaş'a, muhtarlar derneği başkanı Ahmet Uysal başarı dileklerini iletti. Uysal, CHP'li Demirtaş ile sürekli diyalog halinde olmaktan memnuniyet duyduklarını, bu bölgenin vekili olarak istedikleri zaman kendisine ulaştıklarını, bu nedenle de ayrıca teşekkür ettiklerini belirtti.
CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş ise konuşmasında, Türkiye gündemi ile Alaplı'nın sorunlarına dair değerlendirmelerde bulundu. CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, konuşmasında şunları söyledi:
TERSANELERİ CHP KURTARACAK!
"Türkiye seçimlerden yorgun düştü. Sorunlar seçim atmosferi nedeniyle öteleniyor. Önümüzdeki süreçte belediye seçimleri var.
Alaplı-Kdz.Ereğli Bölgesinden benden başka kimse aday gösterilmedi. Bunun sorumluluğu üzerimizde. Alaplı, Ereğli ve Zonguldak için elimizden geleni şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da  yapacağız. Umarım 24 Haziran'dan sonra daha iyi hizmet etme fırsatı bulacağız. Çünkü 24 Haziran'da CHP geliyor. Buraya gelirken tersaneler bölgesine uğradım yeniden. Alaplı'nın köylerinden birçok arkadaşımız çalışıyordu tersanelerde. 10 yıldır boş, terk edilmiş durumda tersaneler. Bir şey yapılacak gibi durmuyor. Ak Parti Genel Başkanı burada yaptığı mitingde tersanelerle ile ilgili bir cümle sarf etti, onun da ne olduğu belli değil. Bu da Ak Parti'nin devam etmesi halinde tersaneleri unutacağımız anlamına geliyor. Ama biz gelirsek özel destekler, teşvikler vereceğiz. Bir başka konu Alaplı için, Alaplı ekonomisi için fındık çok önemli. Ama fındığı da hiç konuşmadı Ak Parti Genel Başkanı. Ereğli için de önemli elbette fındık. Bakıyoruz fiyatlar maliyetine gidiyor. Oysa fındığın taban fiyatı en az  15 TL olmalı ki Alaplı'daki vatandaşımızın, esnafımızın yüzü gülsün. Fındığa dayalı bir ekonomi var Alaplı da. Fındığa ne kadar çok önem verilirse Alaplı için o kadar iyi olur diye düşünüyorum."
CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Muhtarlar Derneği'nin ardından Alaplı'da esnafı ziyaret etti, vatandaşların sorunlarını dinleyerek CHP'nin vaatlerini anlattı.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2018, 13:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER