Haftayı 3 puanla kapattı

BAL 11. Grupta mücadele eden Karadeniz Ereğli Belediyespor, haftayı 3 puanla kapattı.

Haftayı 3 puanla kapattı

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup 24.hafta mücadelesinde sahasında Bartınspor’u konuk eden Kdz. Ereğli Belediyespor, Ozan Aydın ve Batuhan Gülcan’ın golleri ile 3 puanın sahibi oldu.

Eflatun beyazlıların daha organize ve atak başladığı karşılaşmada Eray Özer ile iki net pozisyon bulan Kdz.Ereğli Belediyespor, bu pozisyonlarda golü bulamadı. Bartınspor da son paslardaki hatalar nedeniyle pozisyon bulmakta zorlanınca ilk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarının 3, maçın 48. Dakikasında Ozan Aydın’ın kafa golü ile 1-0 öne geçen Karadeniz Ereğli Belediyespor 57.Dakikada Yusuf Demir ile beraberliği yakalayan rakibi karşısında, 62. Dakikada Batuhan Gülcan ‘ın golü ile skoru 2-1’e getirdi.

Maçta başka gol olmayınca Eflatun Beyazlılar karşılaşmayı 2-1 kazanarak puanını 38’e çıkarırken, Bartınspor 28 puanda kaldı.

Gelecek hafta sonu iç sahada Geredespor’u konuk edecek Karadeniz Ereğli Belediyespor, sezonu İstanbul deplasmanındaki Çekmeköy maçı ile tamamlayacak.

Bu arada BAL 11. Grupta bitime 2 hafta kala Modafen’in şampiyonluğu, Eskişehir Yunusemre ve Akçakocaspor’un küme düşmesi kesinleşti.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2017, 15:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER