HAKKINDA YAPILAN SUÇLAMAYI REDDETTİ, HERKESTEN ŞİKAYETÇİ OLDU

HAKKINDA YAPILAN SUÇLAMAYI REDDETTİ, HERKESTEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Kdz. Ereğli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi iken hakkında ortaya atılan Grup Seks iddiası sonrasında sözleşmesi uzatılmayan Yüksel T., hakkında açılan ‘Taciz ve Grup Seks iddialarının kanıtlamamasından’ dolayı dosyanın kapanması ile birlikte soluğu Adliyede aldı.

Geçtiğimiz günlerde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Yüksel T.’in, bayan çalışana 2015 yılında toplu seks teklifinde bulunduğu iddiası ile soruşturma açılmıştı. Açılan soruşturma devam ederken Alaplı Devlet Hastanesi'nde görev yapan Diş Hekimi Meltem Çavuşoğlu getirildi.

İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner’in tayin ettiği müfettiş İlçeye gelerek gerekli araştırma ve soruşturmayı yapmış, hazırlanan raporda ise 2015 yılında olduğu iddia edilen ve 5 sene sonra ortaya çıkarılan Grup Seks ve Taciz iddiasının ispatlanamamasından dolayı soruşturmanın kapatılması üzerine Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi eski Başhekimi Yüksel T. soluğu Adliye binasında aldı.

Alınan bilgilere göre ise Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi eski Başhekimi Yüksel T.’in;  Güven K.,Nurdan C. Hasret Ş., Cemile G., Ahmet K. Adem T. ve suça iştirak edenlerle ilgili şikayette bulunduğu öğrenildi. Yüksek T.’in olayın sonuna kadar gideceği ve kendisine bu durumu yaşatanların Yüce Adalet önünde hesap vereceğini söylediği ifade edildi.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2020, 09:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
ibrahim Kaya_CAM
ibrahim Kaya_CAM - 4 yıl Önce

Peki soruşturma sonucunda iftira olduğu ispat edildi ise iftira atanlar şu anda hala orada çalışmaya devam ediyor mu?
Eğer ediyorsa çamur at izi kalsın mı olacak. Çünkü atılan iftira öyle böyle değil,
o zaman bunun bir cezası olmazsa herkes başhekimine müdürüne veya amirine sıkıştığında iftira atar.
Yetkililerce bu tür kişilerin kamudan derhal temizlenmesi gerek.

SIRADAKİ HABER