HALK OTOBÜSLERİNDE BULUNAN BOZUK PARAYI ÇALAN HIRSIZ YAKALANDI

HALK OTOBÜSLERİNDE BULUNAN BOZUK PARAYI ÇALAN HIRSIZ YAKALANDI

Zonguldak Ereğli'de son günlerde durakta sıra bekleyen Halk Otobüslerinde bulunan bozuk paraları çalan hırsız sonunda yakayı ele verdi.

Halk otobüsü şoförü İsmail S., an ve an güvenlik kamerasınada yansayan hırsızlık olayında kıskıvrak yakaladığı hırsızı tekme tokat dövdü, görüntüleri sosyal medya hesabından yayınladı.

Olay, Ereğli ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, İsmail S.'e ait Özel Halk Otobüsüne bir kişi yolcu olarak bindi. Şüpheli şahıs bir süre etrafı gözetledi ardından arka koltuktan kalkarak şoförün bulunduğu kısma yaklaştı. Şoför koltuğunun yanına oturan şahıs, demir paraların bulunduğu bölümü açıp paraları cebine doldurmaya başladı. Bu sırada otobüsüne gelen şoför İsmail S. tarafından suçüstü yakalanarak darp edilen hırsız otobüsten indirildi. Daha öncede defalarca kez durakta sıra bekleyen Halk Otobüslerinden hırsızlık yaptığı öğrenilen şahıs, şoför İsmail S. tarafından polise teslim edildi. Yaşanan o anlar ise araç kamerası tarafından saniye saniye görüntülenirken, olayla ilgili soruşturma başladı.


Suçüstü yakalanan hırsızın, İsmail Sever tarafından darp edildiği sırada ‘Seni polise şikayet edeceğim’ diyerek Severi tehdit etmesi ise şaşkınlık yarattı.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2020, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER