"HALKIMIZLA İÇ İÇE OLACAĞIZ"

"HALKIMIZLA İÇ İÇE OLACAĞIZ"

"HALKIMIZLA İÇ İÇE OLACAĞIZ"

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde çalışmalarına ağırlık veren CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Kışla Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti.

CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim çalışmalarını tüm hızıyla devam ediyor. Kışla Sanayi Sitesinde bulunan işletmeleri tek tek ziyaret ederek esnaflarla sohbet eden Posbıyık’a dert yanan vatandaşlar ‘Ereğli Belediyesi deneme tahtası değil. Bu işin ehli sizsiniz. Ereğli’ye şenlik getirdiniz. Ereğli sizinle yeniden hayat bulacak.  Babamız gümbür gümbür geliyor”şeklinde tezahüratta bulundular.

Esnafların dertlerini dinleyen Posbıyık, “Bizler esnaflarımızın sorunlarını, ilçemizin sorunlarını çok yakından biliyoruz. Sorunları bilmemizin nedeni de sürekli olarak kendileriyle içi içe olmamızdandır. Çok yakında projelerimizi açıklayacağız. Sanayi sitesindeki sıkıntıları da çok yakinen takip ediyorum. Göreve geldiğimizde esnafımızla, halkımızla iç içe olacağız. Haftanın belli günlerini esnaf ve halkımızın ziyaretlerine ayıracağız. Belediyemizin kapısı herkese sonuna kadar açık olacak. Bizler ilçemizde kimin ne sorunu olduğunu çok iyi biliyoruz. Allah nasip ederse ilçemize hizmet etmek gece gündüz çalışacağız” şeklinde konuştu.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2019, 22:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER