Hasta öğrenci yararına konser düzenlendi

Hasta öğrenci yararına konser düzenlendi

Hasta öğrenci yararına konser düzenlendi

Kdz. Ereğli Lal Sanat Merkezi, geliri hasta olan bir öğrencinin tedavisinde kullanılmak üzere çok anlamlı ve muhteşem bir konsere imza attı. Konseri hasta olan öğrencisine destek olmak amacıyla düzenleyen ve elden edilen geliri hasta olan öğrencisinin tedavi masraflarını için bağışlayan Lal Sanat Merkezi Kurucusu ve Koro Şefi Ersin Fidan örnek bir davranış sergiledi.
Sosyal Sorumluluk yararına gerçekleştirilen konser, Ereğli’de Tatoğlu Kültür Merkezinden düzenlendi. Salonu tıklım tıklım dolduran davetliler, saatlerce çalınan ve söylenen halk müziğini zevkle dinleyerek keyifli bir akşam geçirdi.
Konserin ardından sahnede açıklamalarda bulunan Koro Şefi Ersin Fidan; “Bu akşamla beraber sizlerin karşısına beşinci kez çıktık. Ancak en anlamlısının bu akşam olduğunu düşünüyorum. Çünkü konserden elde edilen geliri öğrenci kardeşimize bağışladık. Bizler de zaten bu sene sosyal sorumluluk adına bir proje yapalım istemiştik. Bunun ardından bağlama kursuna gelen bir öğrencimizin rahatsız olduğunu öğrendik ve biz bu hastalığının bu kadar ciddi olduğunu bilmiyorduk. Ailesinden aldığımız bilgilere göre beyninde tümör olduğunu ve ayağında oluşan kireçlenmeden dolayı da basamadığını öğrendik. Bir vakıfa bağışlayalım dedik ve ondan sonra da bu olay gerçekleşti. Ben bunu kendime bir sorumluluk hissettim. Bizim desteğimiz tabii ki bununla kısıtlı kalmayacak, elimizden geldiği kadar desteğimiz devam edecek. Bu konuda Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Rahatsız olan öğrenci Celalcan Aslanoğlu, slayt gösterisi eşliğinde yatağında çekilmiş videosunda davetlilere teşekkür etti. Daha sonra desteklerinden dolayı Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Faruk Yavuz Yiğitoğlu çiçek verildi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2018, 14:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER