HAYDİ FOTOĞRAF ÇEKELİM!

"İZLEYENLERİN GÖZÜYLE FESTİVAL" SERGİSİ AÇILACAK

HAYDİ FOTOĞRAF ÇEKELİM!

Ereğli Belediyesi, bu hafta sonu gerçekleşecek 21. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali ardından "İZLEYENLERİN GÖZÜYLE FESTİVAL" Fotoğraf Sergisi düzenleyecek. Elinde fotoğraf makinesiyle Festivali ölümsüzleştirenlere davetimiz var: Fotoğrafınızı getirin, seçelim, sergileyelim.

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük festivalini gerçekleştirmeye hazırlanan Kdz. Ereğli Belediyesi, festivalde objektiflere yansıyan ‘en güzel fotoğraflar’ için sergi düzenleyecek.

Bu hafta sonuna büyük coşkuyla hazırlanan Kdz. Ereğli’de, 3 gün boyunca spordan sanata, kültürden eğlenceye, açık hava konserlerinden doğa gezilerine ve su eğlencelerine kadar bir çok etkinlik gerçekleştirilecek. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da Sevgi, Barış, Dostluk Ödülü’nü alacağı Festival’de objektiflere yansıyan en güzel görüntüler için festivalden sonra sergi düzenlenecek.

Basın mensupları ve amatör fotoğrafçılarla birlikte festivale katılan herkes, çektiği fotoğrafları  [email protected] adresine iletebilir. Katılımcılar en fazla üç fotoğrafla başvurabilir. Oluşturulacak Seçici Kurul'un değerlendirmeleri ardından belirlenecek "En güzel Festival Fotoğrafları" festival ardından sergilenecek; fotoğraflar sosyal medyada paylaşılacak.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2019, 20:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER