HAYIRLI OLSUN'A GİTTİLER!...

FED YÖNETİMİ VE ÜYELERİ ÇELİK’E HAYIRLI OLSUN’A GİTTİLER Kdz. Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği (FED) Başkanı İsmail Şentürk, dernek yöneticileri ve bazı üyeleri ile birlikte ilçeye yeni atanan Emniyet Müdürü Hakan Çelik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

HAYIRLI OLSUN'A GİTTİLER!...

Kdz. Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk, beraberinde Dernek 2. Başkanı Ahmet Hasan Eroğlu, bazı yönetici ve üyeler ile birlikte ilçeye yeni atanan Emniyet Müdürü Hakan Çelik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

28 Ocak Salı günü gerçekleşen ziyarette Şentürk, Emniyet Müdürü Çelik’e dernek hakkında bilgi verdi ve yaptıkları çalışmaları anlattı.

Engelli bireyler olarak trafikte yaşadıkları sorunları da dile getiren Şentürk, bu konuda destek beklediklerini ifade etti.

Emniyet Müdürü Çelik de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek; engelli vatandaşların trafikte ve sosyal hayatta yaşadığı sorunları gidermek için emniyet teşkilatı olarak gereken neyse yapılacağını söyledi. En kısa sürede Fiziksel Engelliler Derneği’ni ziyaret edeceği sözünü de veren Çelik, her zaman engelli vatandaşların yanında olacaklarını kaydetti.

Ziyaret bir süre daha karşılıklı sohbet şeklinde devam etti.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER