HAYIRSEVER ÇİFTTEN SÜRPRİZ ZİYARET

HAYIRSEVER ÇİFTTEN SÜRPRİZ ZİYARET

Kdz. Ereğli'de, hayırseverler Hasan Demiray (87) ile eşi Hayriye Demiray (81), 24 derslik yaptırdıkları “Cumhuriyet Ortaokulu Hayriye ve Hasan Demiray Yerleşkesi”ne sürpriz ziyarette bulundu.

Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Üçler Sarıkaya’yı ziyaret eden hayırsever Demiray Çifti, okulun genel durumu hakkında bilgi aldılar.

Türkiye Taş Kömürü Kurumu’nda çalıştığı yıllarda ayrılarak Belçika’ya giden ve oradan emekli olan Çaylıoğlu-Akkaya Köyü doğumlu Hasan Demiray, 2018’de temelleri atılan okulun, bugünkü halini çok beğendiğini belirterek, “bundan sonraki süreçte de imkanlarımız ölçüsünde okulumuza desteklerimiz devam edecek. Çalışmalarından dolayı okul idaresine teşekkür ediyorum” dedi.

Eşi Hayriye Demiray da, yapımını gerçekleştirdikleri binada genç nesillerin sağlıklı eğitim ve öğretim aldıklarını bilmekten son derece mutluluk ve gurur duyduklarını kaydetti.

Okul Müdürü Üçler Sarıkaya ise okul binasını eğitim camiasına kazandırmalarından dolayı bir kez daha teşekkür ettiği Demiray çiftine, çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı.

Demiray Çifti, Sarıkaya ile birlikte gezdikleri okulda, diğer idarecilerle de görüştüler.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2020, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER