“HERKES YÖNETİMLE GURUR DUYACAK!”

“HERKES YÖNETİMLE GURUR DUYACAK!”

20 Ağustos Salı günü olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirecek olan Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Ereğli İlçe Örgütü’nde ilçe başkanlığı için adaylığını ilk açıklayan isim Ali Kocamanoğlu oldu.

5 Ağustos Pazartesi akşamı ilçe örgüt binasında bir basın toplantısı düzenleyerek adaylığını kamuoyuna deklare eden Kocamanoğlu’nu çok sayıda partili da yalnız bırakmadı.

18.00’de başlayan ve kayyum yönetimin de katıldığı basın toplantısında Cumhuriyet Halk Partisi’nin temel felsefesinden ve yönetim anlayışından bahseden Kocamanoğlu; sevgiyi, barışı  ve kardeşliği ilke edinen, hukukun üstünlüğüne inanan, özgürlüklerin önünü açan; STK, meslek odaları ve demokratik kitle örgütleri ile güç birliğinde olarak toplumun her kesimini kucaklayan bir yönetim anlayışının Karadeniz Ereğli’de de tesis ettirilmesi gerektiğini vurguladı.

Kadınların içerisinde yer almadığı bir oluşumun şefkatten, yaratıcılıktan ve sevgiden yoksun olduğunun altını çizen Kocamanoğlu, kendisinin başkanlığında oluşturulacak yönetim içinde kadınlara da ağırlık vereceğine dikkat çekerken, sokak hayvanlarından doğaya kadar yaşam çevresini korumayı öngören bir yönetim anlayışını ortaya koyacaklarını ifade etti. CHP’nin ilçedeki yeni döneminde yerel yönetimlerin çalışmalarının da takip edileceğini ve toplum yararına olan her çalışmada yerel yönetimlere de azami ölçüde destek verileceğini kaydeden Kocamanoğlu; “Hayatın her alanında varız ve hep var olmaya devam edeceğiz.”, dedi.  Kocamanoğlu sözlerini şu cümlelerle noktaladı:
“20 Ağustos Salı günü yapılacak olan Karadeniz Ereğli İlçe Genel Kurulu’nda ilçe başkanlığına adayım. Partimize gönül vermiş değerli dostlarım iyi bilmeliler ki partimizi bizden önce bu görevi yerine getirmiş olan çok değerli arkadaşlarımızın bıraktığı yerden daha ileri hedeflere götüreceğiz. Bundan kuşkunuz olmasın. Bizler, herkesin gurur duyacağı bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz.”

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2019, 09:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER