‘Hiç bir şey yapmadık...3.yayında!

‘Hiç bir şey yapmadık...3.yayında!

‘Hiç bir şey yapmadık...3.yayında!

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal,  yeni güne 5 yıllık süre içinde yapılan çalışmalara ilişkin olarak hazırlanan 7  “Hizmette 5 Yıl” videolarının 3.bölümünü sosyal medya hesaplarından yayınlayarak başladı.

Hizmetle geçen 5 yıl videosunun 3. bölümü tüm mahalle ve köy muhtarlarının tek çatı altında toplandığı Muhtarlar Derneği’nin yanı sıra, Gaziler Derneği ve Kızılay’a yapılan yer tahsisleri ile başlarken, geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanarak Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Zonguldak Maden Şehit Aileleri Derneği ve LÖSEV’e tahsis edilen yeni dernek evleri ile devam ediyor.

3. bölüm videosunda ayrıca halkın hizmetine açılan 3 sosyal tesis, engellilere yönelik olarak açılan Tebessüm Kafe ve sinema, hizmete alınan engelli şarz istasyonları ve Belediye bünyesinde kurulan Gıda ve Giyim Bankası gibi hizmetlere vurgu yapılıyor.

İLK 2 BÖLÜMDE ÖNE ÇIKAN HİZMETLER

Hizmette 5 yılın ilk bölümünde yenilenen Atatürk Anıtı, Çocuk Oyun Dünyası, Spor Parkı, Yeni Şantiye, Belediye Hizmet Binası ve Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı gibi hizmetler öne çıkarılmış, videonun 2. bölümün de ise, yapımında karayollarına alt yapı desteği verilen Gülüç- Kepez yolu üzerinde 21 yeni cep çalışması Gökme Köprüsünün yenilenmesi,  Ereğli –Kandilli yolunu 5 km kısaltan Köseağzı yolu, 135 kilometre uzunluğunda alt yapı çalışması yapılan ilçede 145 bin ton asfalt dökümü, kiralama döneminin kapandığı, öz kaynaklar ve borçlanmadan alınan 67 yeni araç, tehlike arz eden noktalarda Karayolları standartlarında yapılan 17 kilometre oto korkuluk, 2 yeni İtfaiye İstasyonu’nun yanı sıra  yeni gözetleme kuleleri, cankurtaran ve ekipman alımı ile Belediye Plajı’nın Batı Karadeniz’in en güvenli Plajı haline getirilmesine vurgu yapılmıştı.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2019, 21:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER