Huzurevi sakinleri moral gecesinde eğlendi

Huzur evi sakinleri moral gecesinde eğlendi

Huzurevi sakinleri moral gecesinde eğlendi

Zonguldak Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çaycuma Huzurevinde kalmakta olan huzurevi sakinlerinin moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla sıra gecesi düzenlendi.

Geleceğimizin teminatı çocuklarımız ile bugünlerimizin mimari büyüklerimizi buluşturma kapsamında “Nesiller Buluşuyor” sloganıyla düzenlenen Sıra Gecesi etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.

Çaycuma Huzurevi Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe canlı müzik performanslarıyla Kültür Bakanlığı Mahalli Halk Müziği Sanatçısı Ayşen Köktürk ve ÇAYHALKDER Müzik Derneği üyeleri katkı verdi. Sıra Gecesi etkinliğinde, yöresel ezgiler eşliğinde çiğ köfte ve kente özgü lezzetlerden malay-yoğurt, çay ve diğer ikramlar bulunuldu.

  Yapılan açıklamada, "Huzurevi sakinlerinin, çocukların ve davetlilerin coşkulu katılımıyla gerçekleşen etkinliğe Zonguldak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kemal Gümrükçü, İl Müdür Yardımcıları Ali Osman YILMAZ, Gülüzar Yılmaz, Elif Gökdoğan Şahin, Çaycuma İlçe Müftüsü Ayhan Ermiş, Çaycuma Huzurevi Müdürü Kenan Mısırlı, Çaycuma 7-12 Yaş Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Mustafa Yaşar MADEN, Kozlu Çocuk evleri Sitesi Müdürü Sezgin Alboğa, Çaycuma İkinci Bahar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gülsan Geldi, Engin Zeren ve dernek üyeleri ile huzurevi personelleri de katılım sağlamıştır.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının “Biz Büyük Aileyiz” ruhunu ortaya koyan etkinlik çerçevesinde gönüllerince eğlenen huzurevi sakinleri davetlilerin katılımlarından duydukları mutluluğu ifade etmişlerdir." 

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2020, 20:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER