İL GENELİNDE EN ÇOK VAKA ARTIŞI EREĞLİ'DE...

İL GENELİNDE EN ÇOK VAKA ARTIŞI EREĞLİ'DE...

Zonguldak’ta hafta başında yeniden yükselişe geçen günlük Korona Virüs rakamları gün geçtikçe artarken, il genelinde en çok vaka artışı Ereğli’de görülüyor.

Salı günü (30 Mart) 63 yeni vaka görülen Ereğli’de, dünde (31 Mart Çarşamba) 68 yeni vaka tespit edildi.

Ereğli'de son 48 saatte görülen vaka sayısı 131 'e ulaştı.

Kdz.Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, hafta başında yaptığı açıklamada, Ereğli’de vaka artışının hızlandığını açıklamış ve , “Hastanelerdeki durumumuz en üst doluluğa ulaştığımız seviyede değil ancak önümüzdeki 15 gün içinde servis ve yoğun bakımda artış bekliyoruz. Bunu bu haftadaki kıpırdanmalardan görüyoruz. Ramazana girdiğimiz haftalarda servis ve yoğun bakımlarda artış olabilir” ifadelerini kullanmıştı.

Öte yandan Korona Virüs kaynaklı ilk vefatın 16 Nisan 2020 tarihinde yaşandığı Ereğli'de dünde (Çarşamba) Korona kaynaklı bir vefat yaşandı. Edinilen bilgiler İlçe de Korona kaynaklı vefat sayısının 221'e ulaştığı yönünde.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2021, 13:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yılmaz TISKA
Yılmaz TISKA - 3 yıl Önce

Az bir gevşeme bulanlar koşa koşa Özdemir parkın altındaki kahve içme yerinde aynı masada 10 kişi oturup hem sigara hem kahve oh ne güzel esnaf hani önlemini alacaktı söz veriyoruz yeterki açmaya izin verilsin biz esnaf olarak bütün önlemleri alacağız demişlerdi sadece orası değil Ereğli'n de öyle fast fud yeri dolu söz dinlemeyenler bırakın gebersinler.

SIRADAKİ HABER