İL KONGRESİ İCİN BİRARAYA GELDİLER...

İL KONGRESİ İCİN BİRARAYA GELDİLER...

İL KONGRESİ İCİN BİRARAYA GELDİLER...

7 Mart 2020 günü gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Örgütü Kadın Kolu Genel Kurulu'nda Karadeniz Ereğli İlçe Örgütü'nü temsilen oy kullanacak olan 68 kadın delege 25 Şubat Salı günü parti örgüt binasında toplantı yaptı.
İlçe Örgütü'nün Kadın Kollarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Yeşim Özçelik ve Kadın Kolları İlçe Başkanı Naile Bingöl'ün öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıda Karadeniz Ereğli İlçe Örgütü'nün Genel Kurul'da takınacağı tavır üzerine görüş alışverişinde bulunulurken kadın delegeler de görüşlerini paylaşma fırsatı buldular.
Bu arada 7 Mart günü gerçekleştirilecek İl Örgütü Kadın Kolu Genel Kurulu'nda mevcut Kadın Kolu İl Başkanı Merve Kır ve Kadın Kolları İl Başkan Adayı Mukadder Yalçın da Karadeniz Ereğli İlçe Örgütü'nü ziyaret ederek delegelerle bir araya geldiler. Kır ve Yalçın, delegasyona hitaben birer konuşma yaparak İl Kadın Kolu Başkanı oldukları takdirde hayata geçirmeyi düşündükleri çalışmalar ve hedefleriyle ilgili yorumlarda bulundular. Kadın delegeler tarafından sıcak ve samimi bir ortamda misafir edilen adaylara delegeler de sorularını yönelttiler.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2020, 23:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER