İYİ Parti Kdz. Ereğli’de dağıldı!

İYİ Parti Kdz. Ereğli’de dağıldı!

İYİ Parti Kdz. Ereğli’de dağıldı!

İYİ Parti İlçe Başkanlığı, haftasonu düzenlediği kaynaşma toplantısında partililerle bir araya geldi. 
İYİ Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilat Başkanı Dr. Evrim Balbaloğlu yaptığı açıklamada, teşkilatta görev bölümünün yapıldığını ve Mart 2019’da yapılacak yerel seçim startını da verdiklerini söyledi. 
Başkan Balbaloğlu, yeni ilçe yönetiminde yapılan görev bölümünde, Başkan Yardımcılıklarına Fevzi Yüksel, Saime Şahin ile İzzet İyiol’un getirildiğini, Mehmet Likoğlu’nun Muhasip üye olduğu yönetimde, İlçe Sekreterliği görevini ise Münevver Büyükalgan üstlendiğini açıkladı. 
Yönetimde yer alan isimler şöyle: “Teşkilatlandırmalardan sorumlu Erol Aker, Toplum Sağlığından Sorumlu Ahmet Levent Hangün, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Sezai Özcan, Aile ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Mahir Akbaba, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Hasan Demircan, İletişim ve Teknolojiden Sorumlu Kenan Gülhan, Ekonomiden Sorumlu Emel Ateş, Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Murat Keskin, Halkla İlişkilerden Sorumlu Evren Tetik, Eğitim ve Kültürden Sorumlu Bahadır Eritmen, ARGE Proje Üretim ve Uygulamadan Sorumlu Nuri Deniz, Gençlik ve Spordan Sorumlu Batuhan Seslie, Protokol ve Parti İçi eğitimden Sorumlu Savaş Ülker, Mahalli İdareler ve Seçimlerden Sorumlu İhsan Kenanoğlu.”

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2018, 17:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER