Jandarma uygulama yaptı, Kaymakam takvim dağıttı...

Jandarma uygulama yaptı, Kaymakam takvim dağıttı...

Jandarma uygulama yaptı,  Kaymakam takvim dağıttı...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Jandarma kolluk kuvvetleri, yılbaşı dolayısıyla huzur uygulamasına başladı. Erken saatlerde başlayan uygulamanın hem Jandarma hem Polis tarafından yapılacağı bildirilirken, İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Deli Hakkı mevkiinde uygulama yapan ekipleri ziyaret ederken, Jandarma tarafından hazırlanan 2020 yılı takvimlerini sürülere hediye etti.

Ereğli’ de 2019 yılının son günün de Jandarma trafik ve Asayiş timleri, yılbaşı dolayısıyla halkın huzur ve güvenliği için Deli Hakkı başta olmak üzere ilçenin dört bir tarafından Huzur uygulaması başlattı. Sabaha kadar sürecek olan uygulama kapsamında Jandarma tim görevlilerini İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ziyaret etti. Çorumluoğlu İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erkan Bülbül başta olmak üzere diğer Jandarma tim görevlilerinin yeni yılını kutladı. Kaymakam Çorumluoğlu Jandarma tarafından hazırlanan 2020 yılı takvimlerini sürücülere hediye etti.

İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erkan Bülbül, gece boyunca yapılacak olan çalışmalar hakkında Kaymakam İsmail Çorumluoğlu’na bilgi verdi.

Yapılan uygulama ile ilgili olarak açıklamada bulunan Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu “Tüm Türkiye’ de hem Emniyet hem de Jandarma birimlerimiz hem trafik hem asayiş her türlü tedbirleri alacaklar. Vatandaşımızın huzur ve sükûnet içerisinde yeni yıla girmesi için biz hazırlıklarımızı yaptık. Allah kaza bela vermesin. Ben bu vesile ile Hem Zonguldak Hem Ereğli hem de ülkemizde ki bütün vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum. 2020 yılı İnşallah hepimizin yüzünün güldüğü güzel bir yıl olur. Son derece de umutlu bir şekilde 2020 yılına giriyoruz. Sizlerin de yeni yılını kutlarım” dedi.

İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erkan Bülbül ve Jandarma ekipleri, Kaymakam İsmail Çorumluoğlu’nun uygulama alanından ayrılmasının ardından durdurulan sürücülere takvimleri takdim etti. Sürücülerin emniyet kemeri takması ve trafik kurallarına uymaları konusunda da uyarılar yapılırken, uygulamanın sabah saatlerine kadar devam edeceği ifade edildi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2020, 17:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER