KARGOYLA UYUŞTURUCU SEVKİYATI

KARGOYLA UYUŞTURUCU SEVKİYATI

KARGOYLA UYUŞTURUCU SEVKİYATI

Zonguldak, Ereğli'de Narkotik ekipleri düzenledikleri başarılı operasyonda Captagon ve Tramadol Sentetik Ecza maddesi ele geçirdi.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir kargo şirketi aracılığıyla uyuşturucu gönderildiği bilgisini alan Narkotik ekipleri düzenledikleri operasyonda Captagon ve Tramadol Sentetik Ecza maddesi ele geçirdi.

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, 16 Nisan’da Mehmet K. isimli bir şahsın adına kargo şirketi aracılığıyla İstanbul’dan uyuşturucu madde gönderildiği istihbaratını aldı.

Kargonun alıcısı olduğu tespit edilen Mehmet K.’yi (74) gözaltına alan ekipler, yapılan incelemede olayla ilgisinin olmadığı anlaşılan şahsın herhangi bir kargo siparişi vermediği halde,  adına ve ikametine kargo paketi içerisinde Captagon ve Tramadol Sentetik Ecza maddesi geldiğini belirledi.

Soruşturmayı derinleştiren Narkotik ekipleri, kargo sahibinin Mehmet K.’nin eski kiracısı Suriye uyruklu Abdulkadir Y. (20) olduğunu tespit etti. Ereğli’de yakalanan şüphelinin Emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edileceği belirtildi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2020, 09:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER