Kayıp Yaşlı Adam İçin Seferberlik

Kayıp Yaşlı Adam İçin Seferberlik

Kayıp Yaşlı Adam İçin Seferberlik

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Kandilli beldesine yaklaşık 5 gün önce kaybolan Alzheimer hastası Nizamettin Havadar’ı arama çalışması aralıksız olarak devam ediyor. Arama çalışması yapan Ereğli Jandarma, polis, Zonguldak İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerine gönüllü olarak Alaplı Belediyesi itfaiye müdürlüğü ekipleri de katıldı.

 Alınan bilgilere göre Ereğli’ye bağlı Kandilli beldesinde yaşayan 4 çocuk babası Alzheimer hastası Nizamettin Havadar’dan 5 gündür yapılan tüm aramalara rağmen haber alınamıyor. Kandillide ki evinden 5 gün önce çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Nizamettin Havadar için Jandarma, Polis, Zonguldak İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, ailesi ve vatandaşlar seferber olurken, arama çalışmalarına bu akşam itibari ile Alaplı Belediyesi İtfaiye müdürlüğü ekipleri de gönüllü olarak katıldı.

Akşam saatlerinde Alaplı’dan Ereğli’ye gelen İtfaiye müdürü Sinan Taşkın ve 6 itfaiye personeli, Pazaryeri mevkiinden başlayarak Nizamettin Havadar’ı arama çalışmasına başladı. Ekibine kayıp olan Nizamettin Havadar ile ilgili bilgi veren Alaplı Belediyesi İtfaiye müdürü Sinan Taşkın, Nizamettin Havadar’ı hem bir vatandaş hem de mesai arkadaşları Çetin Güler’in akrabası olduğunu kaydeden Sinan Taşkın “5 gün önce evinden çıkan ve bir daha haber alınamayan Nizamettin Havadar isimli vatandaşımız aynı zaman da mesai arkadaşımız Çetin Güler’in de annesinin dayısının oğlu. Bu nedenle bu akşam Belediye Başkanımız Nuri Tekin’in de onayıyla gönüllü olarak arama çalışması yapacağız. Hava soğuk ve yağmurlu olduğu için gidebileceği kapalı mekanlar tentelerin altı ve her yeri didik didik arayacağız. İnşallah kendisini sağ salim bulacağız” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Alaplı Belediyesi itfaiye müdürlüğü gönüllü ekibi arama çalışmasına başladı. Sokakta gördekleri vatandaşlara Nizamettin Havadar’ın fotoğrafını gösteren Alaplı Belediyesi İtfaiye müdürlüğü gönüllü ekibi, Pazaryerinden itibaren arama çalışmasına başladı. Arama çalışmasının sabaha kadar süreceği belirtildi.

Diğer yandan Kandilli Merkez mahalle muhtarı Tahsin Arslan, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Alaplı Belediyesi İtfaiye müdürü Sinan Taşkın ve gönüllü olarak arama çalışmasına katılan itfaiye personeline sonsuz teşekkür ettiğini dile getirdi. 

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2018, 20:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER