Kaymakam başkanlığında toplandılar

Kdz.Ereğli İlçe İdare Şube Başkanları toplantısı Kaymakam İsmail Çorumluoğlu başkanlığında gerçekleştirildiği bildirildi.

Kaymakam başkanlığında  toplandılar

Karadeniz Ereğli’de, 5442 Sayılı İl İdaresi Kanunun 40. Maddesi gereğince, İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı düzenlendiği bildirildi.

Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu başkanlığında yapıldığı belirtilen toplantıya ilişkin kaymakamlık tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

“5442 Sayılı İl İdaresi Kanunun 40. Maddesi gereğince; İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı Kaymakamımız İsmail Çorumluoğlu’nun başkanlığında, ilçemiz kamu kurum ve kuruluşları müdürlerinin katılımı ile 03.01.2020 Cuma günü Öğretmenevinde yapıldı.

Toplantıda; Kamu hizmetlerinin sunumunda kalitenin arttırılması, vatandaş memnuniyeti, insan odaklı hizmet anlayışının tesis edilmesi, kamu hizmetlerinde etkinlik, tasarruf ve verimliliğin arttırılması, yatırımların izlenmesi, yeni yapılacak yatırımların planlanması ve hizmet sunumunda varsa aksayan yönlerin tespiti ve giderilmesi ile gündemdeki diğer konular görüşüldü.

2020 yılı başlangıç toplantısı, daire amirlerinin, kurumların iş ve işlemleri ve genel konular hakkında Kaymakam Çorumluoğlu’na bilgi vermesi ile toplantı sona erdi.”

Gündem

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2020, 10:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER