Kaymakam Çorumluoğlu açıkladı...

Devlet vatandaşının yanında...

Kaymakam Çorumluoğlu açıkladı...

Zonguldak ili Ereğli ilçesindeki sayıları 30’u bulan yaşlı ve özel bireylere yönelik ‘evde bakım’ hizmeti verilmeye başlandığı bildirildi.
İlçe Kaymakamlığı basın biriminden yapılan yazılı açıklamaya göre, sosyal Devlet anlayışı çizgisinde çalışmalar yürüten Kaymakam İsmail Çorumluoğlu önderliği ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca başlatılan ‘2020 Yılı Yaşlı ve Engellilere Yönelik Evde Bakım’ adı verilen projesinin hayata sokulduğu belirtildi. Bu kapsamda ise belirlenen özel bireyler ile yaşlı kişilere bakım hizmetinin verilmeye başlandığı duyuruldu.
 

189 BİN LİRALIK BÜTÇESİ VAR
Bakıma muhtaç vatandaşların tespiti ile görevli personelce evlerine gidilerek temizlik, tıraş, tırnak bakımı, diğer bakımlar ve buna benzer ihtiyaçların karşılandığı ifade edilen açıklamada ‘aynen’ şunlar kaydedildi:
“Bu doğrultuda Sayın Kaymakamımız İsmail ÇORUMLUOĞLU başkanlığında Vakıf Mütevelli Heyeti üyeleri ile beraber 03.03.2020 saat 10:30’da Topçalı Mahallesindeki 83 yaşındaki Selahattin AKMAN’ın evine ziyaret gerçekleştirilmiştir.
Proje kapsamında ayrıca Vakfımıza 4+1 kişilik kiralık araç kazandırılmıştır. Yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç kişilerin ihtiyaçları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızca giderilerek çalışmalar devam etmektedir. Yaşlı vatandaşlarımız memnuniyetlerini dile getirerek Sayın Kaymakamımız İsmail ÇORUMLUOĞLU’na teşekkürlerini ifade etmişlerdir.”

Gündem

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2020, 13:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER