KAYMAKAM ÇORUMLUOĞLU, KURBAN VEKALETİNİ KIZILAY'A VERDİ

KAYMAKAM ÇORUMLUOĞLU, KURBAN VEKALETİNİ KIZILAY'A VERDİ

Kdz. Ereğli Türk Kızılayı Şube Başkanı Yaşar Ciğer, Kaymakam İsmail Çorumluoğlu’nu makamında ziyaret etti. Kaymakam Çorumluoğlu, ziyarette, bu seneki kurban bağışını Kızılay’a yaptığını belirtti.

Karadeniz Ereğli Kızılay Şube Başkanı Yaşar Ciğer, beraberindeki heyet ile birlikte Kaymakam İsmail Çorumluoğlu’nu makamında ziyaret etti. Yaşar Ciğer, bu sene Kızılay olarak Kurban bağışlarının kabulüne başlandığını belirttiği konuşmasının ardından Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nun da bu seneki kurban bağışını Kızılay’a yaptığını söyledi.

Ciğer, ziyaret sonrası yaptığı açıklamasında, “Karadeniz Ereğli Kaymakamı Sayın İsmail Çorumluoğlu’nu ziyaret etmekten ve Kaymakamımızın Kızılay'a kurban bağışı yapmasından dolayı büyük memnuniyet duyduk” dedi.

Her daim vatandaşların yanında olduklarını belirten Türk Kızılay Şube Başkanı Yaşar Ciğer, “Kurban bağışları yurtdışı 850, yurtiçi 1050 lira olarak belirlendi. Kurban bağışlarını Kızılay’a yapan vatandaşlarımızın bağışlarını, yıl boyunca kurban eti, kıyma ve kuşbaşı olarak yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza dağıtacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2020, 19:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER