KAYMAKAM ÇORUMLUOĞLU'NDAN 23 NİSAN MESAJI...

Kdz.Ereğli Kaymakamı İsmail ÇORUMLUOĞLU, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla mesaj yayınladı.

KAYMAKAM ÇORUMLUOĞLU'NDAN 23 NİSAN MESAJI...

Kdz.Ereğli Kaymakamı İsmail ÇORUMLUOĞLU, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla mesaj yayınladı.

ÇORUMLUOĞLU, yayınladığı mesajında şunları söyledi:

“Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı gün olan 23 Nisan 1920 Türk Milletinin bağımsızlık mücadelesinin ardından, milli egemenlik anlayışının Türk Milletine armağan edildiği, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biridir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde silah arkadaşları ile birlikte yürütülen milli mücadele başarıya ulaşmış, milletimiz bağımsızlığına kavuşmuş, bu dönemde alınan önemli tarihi kararlarla milletimizin geleceği şekillenmiştir.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu özel günü, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ile birlikte dünya çocuklarına armağan etmiştir.

Yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımıza, iyi eğitim vererek yetiştirmek, kendine güvenen, milli değerlerine, kültürüne sahip çıkan, ülkesini seven, üreten, karşısına çıkabilecek güçlüklerle mücadele edebilen, aynı zamanda dünyadaki gelişmelere ve yeniliklere açık, ilgi alanı ve yeteneğine göre bilimin ve sanatın her dalında kendine yer bulacak gençler yetiştirmek bizlerin en büyük sorumlukları ve hedefleri arasında olmalıdır.

Bu anlamlı günde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 99. Yıldönümünü, yarınlarımızın teminatı tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milli mücadelede emeği geçen tüm şehit ve gazilerimizi şükran, minnet ve saygıyla anıyorum.”

Gündem

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2019, 23:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER