KAYMAKAM ÇORUMLUOĞLU'NDAN BOZKURT'A İADE-İ ZİYARET

KAYMAKAM ÇORUMLUOĞLU'NDAN BOZKURT'A İADE-İ ZİYARET

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, AK Parti İlçe Başkanlığı görevine seçilen Saffet Bozkurt ve yönetimine iade-i ziyarette bulundu. 

BOZKURT: “SİZİNLE BERABER SONUNA KADAR ÇALIŞACAĞIZ”

Karşılıklı iyi niyet ve anlayışın Ereğli’de hizmetlere yansıyacağı düşüncesinde olduğunu ifade eden Bozkurt şöyle konuştu:

“Göreve başladığımız süre zarfında Ereğli’de gerçekten önemli problemlerin olduğu noktasında fikir sahibi olduk. Bu noktada sizinle istişare içerisinde bu sorunların ortadan kaldırılması için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz. Teşkilatımızla beraber tespit ettiğimiz 15 sorunumuz var. Bunları teşkilatımızla değerlendirdik. Bu sorunların en alt noktaya inmesi noktasında inancımız tam. Sizinle beraber sonuna kadar çalışacağız, sizin önderliğinizde elimizden gelen fedakarlığı sergileyerek Ereğli’de inşallah iyi hizmetlere imza atacağımıza inancımız tam.”

ÇORUMLUOĞLU: “FARKLI BAKIŞ AÇILARI OLABİLİR"

Kaymakam Çorumluoğlu da bugün beş partiye iade-i ziyaret programı yaptıklarını dile getirerek şunları söyledi:

“Bu resmi kısmın haricinde önemli olan elbirliğiyle konulara çözüm bulabilmek. Geçen haftaki ziyaretten sonra sayın valimize vermiş olduğumuz sunum çerçevesinde, Ereğli’de iki yıllık süre içerisinde benim tespit ettiğim sorunları kendilerine CD ortamında takdim ettim. Anladığım kadarıyla onlar da yönetim bazında bu değerlendirmeyi yapmışlar. Tabi bunlar Kur’an-ı Kerim ayeti değil. Bunlar benim tespit ettiğim hususlar, bunların eksisi de olabilir, artısı da olabilir. Bu maddeler kendileri tarafından değerlendirilmiştir. İki yıldan beri zaten bu maddelerin içindeyim. Yönetimdeki arkadaşlarımız, İl Genel Meclisi üyelerimiz, muhtarlarımız bunların içinde. Saffet Bey de bugün burada değil, hep hayatın içinde bir başkanımız. Bu açıdan bu meselelerin çoğuna hakimdir. Sadece farklı bakış açıları olabilir. Bugün ilçe başkanlarının tamamında bunları paylaşacağım. Çözüm odaklı oluruz, bundan sonra da birebir görüşmelerimiz olacak. İstişareler, daha uzun boyutlu oturmalar olacak. İnşallah yardımcı oluruz.”

"SAYI VERMEYECEĞİM AMA..."

"Biraz önce pazarı dolaştım. Ne yazık ki pazarda özellikle çay ocaklarının önünde mesafe ve maske kurallarına çok fazla dikkat edilmiyor. Bundan önce de iki kamu kurumuna gittim. O kamu kurumlarını da açıkçası çok iyi görmedim. Biz başta kamu kurumları olarak elimizden geleni yapmazsak, dışarıdaki vatandaşı da eleştirmeye hakkımız yok.

Ama durum kötüye gidiyor. Sayıları geçen hafta paylaşmıştım, sayı vermeyeceğim ama bir şeyi tekraren söylemek istiyorum. Son gelen iki vefatımız, bir gün hastaneye geldi, ertesi gün yoğun bakım, ertesi gün entübe, ertesi gün de vefat etti. Bunu şunun için söylemek istiyorum. Geldiği zaman götürüyor, vefata sebebiyet veriyor. Dolayısıyla ailelerinizi mağdur etmeyin, evinize taşımayın. Bugün okullarımızı da açtık. Okullarda da aynı uyarıları yaptık. Akşam Cumhurbaşkanımızın açıklamaları olacak. Oradaki uygulamaları biz de ilçemiz ölçeğinde uygulamaya çalışacağız.”

Çorumluoğlu, Bozkurt ve partililer bir süre güncel konularda görüş alışverişinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2020, 17:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER