KAYMAKAM ÇORUMLUOĞLU'NUN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

KAYMAKAM ÇORUMLUOĞLU'NUN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Kdz.Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. 

Kaymakam Çorumluoğlu mesajında şu görüşlere yer verdi; 

“Geçmişten günümüze insanlığın en kutsal ve en köklü aynı zamanda özveri gerektiren mesleklerinden biri kuşkusuz öğretmenliktir.

Öğretmenlerimiz; tarih boyunca bu özveri ve fedakârlıkla; bilginin, çağdaşlığın, sevginin, gelişme ve ilerlemesine öncülük etmiş, toplumların bütün kesimlerine yol göstermiş, Türk Milletinin elde ettiği başarılarda, büyük emek göstermişlerdir.

Öğretmenlik mesleği, çağı yakalamış, gelişme ve yeniliklere açık, kendini devamlı yenileyen bir yapıya sahip olmasıyla, bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve gelecek kuşaklara aktarılmasında son derece önemlidir

Siz değerli öğretmenlerimizin görevlerini layıkıyla yerine getirmeye gayret ettiğinize, geleceğe güvenle bakan ve bu yolda fedakârca çalışarak, ülkemiz için daima umut kaynağı olduğunuza yürekten inanıyorum.

Ülkemizde devam etmekte olan Covid-19 Salgını nedeni ile her ne kadar okullarda eğitim öğretime ara verilmiş olsa da, yaşanan bu süreçte uzaktan eğitimle görevlerini en iyi şekilde yapma gayretinde olan, çocuklarımıza olan desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen öğretmenlerimize teşekkür ediyor, bu sürecin en kısa zamanda sona ermesini diliyorum.

Bu güzel gün vesilesiyle, en zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesine ulaşarak binlerce çocuğumuza ve ailelerine ışık olmaya devam eden, fedakârlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyen tüm öğretmenlerimizin “Öğretmenler Günü”nü kutluyorum.”                                               

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2020, 12:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER