Kaymakam Çorumluoğlu ramazan bayramını kutladı

Kaymakam Çorumluoğlu ramazan bayramını kutladı

Kaymakam Çorumluoğlu ramazan bayramını kutladı

Zonguldak ili Ereğli ilçesinin Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, yurttaşların kontrollü sosyal hayata uymaları gerektiğini bildirdi.

Çorumluoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Bayramı karşılamanın mutluluğunu yaşadığını belirten Çorumluoğlu, tavsiyede de bulunduğu yazılı mesajında şunları kaydetti:
“Bayramlar mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği, insanların kaynaşmasına vesile olan, huzuru perçinleyen müstesna günlerdendir.
Bayramlarda dayanışmamızı artırmalı, geleceğe dönük umutlarımızı korumalı, bu günlerin bize getirdiği huzur ortamının değerini iyi bilerek, kötülüklerden uzaklaşarak, iyiliği ve doğruluğu bir yaşam ilkesi olarak benimseyerek yaşamalıyız.
Millet olarak her sene toplumsal dayanışmanın ön plana çıktığı bir Ramazan ayını daha geride bırakırken, sevginin ve hoşgörünün ifadesi olan ‘Ramazan Bayramını’ karşılamanın mutluluğunu yaşıyorken, ne yazık ki tüm dünyada ve ülkemizde de yaşanan Corona Virüsü nedeni ile paylaşımların mesafeli olduğu bir bayram geçirmek durumunda kalıyoruz.
Ülkemizde alınan ciddi önlemlerle birlikte,  yaşanan salgın her ne kadar kontrol altına alınmaya başladıysa da, ilerleyen günlerde ‘Kontrollü Sosyal Hayatı’ aklımızdan çıkartmadan, tedbirleri elden bırakmadan hayatımıza devam ederek, bir dahaki bayramları önceki yıllarda olduğu gibi hep birlikte, ailemiz sevdiklerimizle geçirebilmeyi diliyorum.
Bu duygular içinde bütün Karadeniz Ereğlililerin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, hem milletimiz, hem de tüm insanlık için başta sağlık olmak üzere, barış, huzur ve refaha vesile olacak nice güzel bayramları yaşamayı temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım. ‘Kontrollü Sosyal Hayata’ uyalım.”

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2020, 09:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER