Kaymakam Çorumluoğlu Subaşında incelemelerde bulundu

Kaymakam Çorumluoğlu Subaşında incelemelerde bulundu

Kaymakam Çorumluoğlu Subaşında incelemelerde bulundu

Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Subaşı Hayvan Pazarı’nda devam eden iyileştirme çalışmalarını yerinde inceleyerek, “vatandaşlarımızın özellikle Kurban Bayramı’nda yaşadıkları sıkıntılar, önemli oranda giderilecek” dedi.

Karadeniz Ereğli’ye bağlı Süleymanbeyler Köyü’nde bulunan Subaşı Hayvan Pazarı’nda başlatılan düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Çalışmaları incelemek üzere beraberinde Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır ve İl Genel Meclisi Üyesi Rıfkı Gültekin’le birlikte bölgeye giden Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu incelemenin ardından yaptığı değerlendirmede özellikle Kurban Bayramları’nda faal olan hayvan pazarının mevcut haliyle hem hayvan satıcısı hem de alıcısı vatandaşlara sıkıntı yarattığını belirterek, “Düzenleme gerektiren bir alandı. Burada Kurban Bayramları öncesinde ciddi bir yoğunluk yaşanıyor. Kutsal bir ibadetin yerine getirilmesini de içeren ve ticari bir ilişkileri de kapsayan bu süreci vatandaşımız açısından en az sancılı hale getirmeliyiz. Hem satıcı vatandaşların hayvanını daha sağlıklı bir şekilde pazarlayabilmesi hem de alıcıların daha steril ve düzenli bir ortamda alış veriş yapması yapılan bu düzenlemelerle mümkün olacaktır” dedi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2020, 19:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER