KAYMAKAM ÇORUMLUOĞLU ZAFER BAYRAMINI KUTLADI

KAYMAKAM ÇORUMLUOĞLU ZAFER BAYRAMINI KUTLADI

Kdz. Ereğli  Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, “30Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kaymakam İsmail Çorumluoğlu mesajında şu görüşlere yer verdi;

“30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkumandanlığında, tarihi zaferlerle dolu aziz milletimiz ve şanlı ordumuzun, kazandığı Büyük Zaferin 98. yıl dönümünü kutlamanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Tüm tarihi boyunca bağımsız yaşamayı ilke edinmiş Yüce Milletimiz, tarihinden aldığı onuru, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ya İstiklal Ya Ölüm” sözleriyle perçinleyerek, kahraman ordumuzla birlikte 30 Ağustos tarihinde muhteşem bir zafere imza atılmıştır.

Türk Milletinin bağımsızlık uğruna gösterdiği çetin mücadeleyi eşsiz bir zaferle taçlandıran, içinde yüce Türk milletinin bağımsızlık destanını ve yeniden doğuşunu barındıran bu güzel zafer, ilelebet coşkuyla kutlanmaya devam edecektir.

Bu inançla, dün olduğu gibi bugün de vatanımızın huzur ve güvenliği için canla başla mücadele eden, bu uğurda kanlarını ve canlarını feda eden Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, aziz Şehitlerimizi ve kahraman Gazilerimizi saygı, şükran, rahmet ve minnetle anıyorum.”

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2020, 10:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER