KAYMAKAMLIKTAN VİRÜS AÇIKLAMASI

KAYMAKAMLIKTAN VİRÜS AÇIKLAMASI

Karadeniz Ereğli Kaymakamlığı, düğün, nişan, kına, sünnet merasimleri, cenaze defin ve taziye etkinliklerinin ilçede pozitif vaka sayısını arttırdığını bildirdi.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamada, Son zamanlarda; ilçemizdeki  düğün, nişan, kına merasimi, sünnet merasimi, cenaze defin ve taziye gibi etkinliklerde, maske kullanılmaması, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulmadığının gözlendiği ifade edildi.

Bu nedenle Karadeniz Ereğli’de pozitif vaka sayısında artış görüldüğü  tespit edilmiş olup, bu kurallara uymayanlara idari yaptırım kararı uygulandığı belirtilen açıklamada, “Vatandaşlarımızın, düğün, nişan, kına merasimi, sünnet merasimi cenaze defin ve taziye gibi etkinliklerde, sosyal mesafe ile hijyen kurallarına ve Bakanlığımızca belirlenen tüm kurallara uymaları, koronavirüs salgını ile mücadele ve sağlığımız için  büyük önem arz etmektedir. Sayın halkımızın belirlenen kurallara uymaları hususu saygı ile duyurulur.” denildı.

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2020, 16:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandas
vatandas - 4 yıl Önce

sayın kaymakam arabalarda insanlar balık istifi gibi kalabalık oturandan çok ayakta duran. böyle vaka artar sayın kaymakam çözüm bulunsun yoksa dahada artacak çoğu insan maske takmıyor şoka çıkma yasağı gelmeli kısıtlamalar tekrar uygulamalı yoksa saldım çayıra mevlam kayira hesabı olacak çözüm çözüm cozum

SIRADAKİ HABER