Kayyum atanan Fota'dan kongre süreci açıklaması

Kayyum atanan Fota'dan kongre süreci açıklaması

Kayyum atanan Fota'dan kongre süreci açıklaması

CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığına kayyum olarak atanan İsmail Fota, kongre takvimi ile ilgili son gelişmeleri bildirdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli ilçe kongresi ile ilgili son gelişmeleri İsmail Fota açıkladı. Sertan Yalçın’ın Kdz. Ereğli Belediye Başkan aday adaylığı için ilçe başkanlığından ayrılmasının ardından bu görevi Sevdekar Aras sürdürmüştü. Seçimlerin ardından kongre için düğmeye basıldı ve ilçe başkanlığına kayyum olarak İsmail Fota genel merkez tarafından atandı. İsmail Fota, ilçe kongresinin 20 Ağustos Salı günü saat 13.00 ile 18.00 arasında Çilek Düğün salonunda toplanacağını belirtti. Fota, seçimlere katılacak olan delege sayısının kesin rakamını bilmediğini ve ilçe seçim kurulundan alınacak liste ile rakamın belli olacağını söyledi. Bu arada  ilçe başkanlığı için üç ile beş aday ismi geçerken, partililer son anda birleştirici bir isim üzerinde anlaşma sağlanarak kongreye tek aday ile gidileceğini öne sürüyorlar.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2019, 19:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ereğlili
Ereğlili - 5 yıl Önce

posbıyıkın gurubunun ilçe başkanı adayı sertan kuzu.kendisi her kesimden destek görüp posbıyık ve chp ye yarar sağlayabilecek birisi.hayırlı olsun.

ibogemici
ibogemici - 5 yıl Önce

Belediye başkanlığı,na, yada Vekil, liğe soyunmayacak bi adam seçsinler. bizler onların sırt hamalı değiliz.başkan, başkanlığını yapacak. yoksa baraj, altında kalmak ,çok zor bişey değil, küt diye giderler.

SIRADAKİ HABER