KDZ. EREĞLİ BELEDİYESPOR BÜNYESİNDE BASKETBOL SEÇMELERİ YAPILACAK

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESPOR BÜNYESİNDE BASKETBOL SEÇMELERİ YAPILACAK

Kdz. Ereğli ilçesinde Kdz.Ereğli Belediyespor bünyesinde  basketbol seçmelerinin yapılacağı duyuruldu.

Konuya ilişkin Kdz.Ereğli Belediyespor Klubü’bden yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi;

“İlçemizde basketbol branşında çalışmalarını sürdüren tek spor kulübü olan Kdz. Ereğli Belediye Spor Kulübü  geleceğin yetenekli yıldızlarını bulmak için alt yapılar içinseçme programı düzenliyor.

2019 Yılı Kasım ayında Spor Okulları bünyesinde açılan kurslarımız, Pandemi kuralları nedeni ile Mart ayında durdurulmuş ve basketbol ve voleybol kursu çalışmalarına zorunlu olarak ara verilmişti. Türkiye Basketbol Federasyonu kararları doğrultusunda lisanslı ve kulüp bünyesinde bulunan sporcular için antrenman programları pandemi kuralları dikkate alınarak Eylül ayında başlanmış ve devam edilmektedir. Spor Okulları faaliyetleri ile ilgili resmi izin verildikten sonra kurslarımıza bir önce ki yıl ki kalite ve disiplinle devam edilecektir. Geçen yıl ki başarılı çalışmalarımız konusunda bizleri arayarak destekleyen ve yüreklendiren tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 doğumlu Kız, 2007, 2008, 2009,2010 doğumlu Erkek kategorilerinde basketbol branşı için altyapı sporcu seçme programı 17 Ekim 2020 Cumartesi günü saat 12.30’da Kavaklık’ta bulunan Gençlik İlçe Müdürlüğü Ereğli Spor  Salonu’nun da pandemi kuralları dikkate alınarak yapılacaktır.

Katılacak sporcu adaylarımız için velilerimizin Hayat Eve Sığar Programı üzerinden HES kodu alması ve yanlarında nüfus cüzdanı bulundurması zorunludur. Sporcularımız spor kıyafeti, temiz spor ayakkabısı (Salon girişinde giydirilecektir.), su, ıslak mendil vs. malzemeleri ile spor salonunda belirtilen saatte hazır bulunacaktır.

Pandemi nedeni ile sporcularımız sosyal mesafe kuralları dâhilinde sıra ile salona alınacaktır.

Detaylı bilgi almak isteyen velilerimiz  0536 388 67 67 ve 0505 694 08 18 no.lu telefonları arayarak detaylı bilgi alabilecektir.

İlçemizde basketbol sporuna gönül veren yetenekli ve istekli çocukları olduğunu hisseden tüm ailelerimizi seçmelerimize bekliyoruz.” denildi

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2020, 17:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER