KDZ. EREĞLİ'DE COVID-19 KAYNAKLI 61. ÖLÜM

KDZ. EREĞLİ'DE COVID-19 KAYNAKLI 61. ÖLÜM

Kdz. Ereğli’de Korona Virüs kaynaklı can kaybı sayısı sabah saatlerinde 1 ve akşam saatlerinde gelen 2 can kaybı haberi ile 61’e çıktı.
Cuma günü Korona kaynaklı 6 vefatla sürecin başından bu yana aynı gün en fazla ölüm olayının yaşandığı, dün ise 1 kişinin daha hayatını kaybettiği Ereğli’de, bu günde 3 can kaybı yaşandı.
Sabah saatlerinde Kdz.Ereğli Devlet Hastanesinde bir süredir tedavisi süren ve ilçeye bağlı Artıklar köyünde ikamet ettiği öğrenilen 73 yaşındaki erkek hasta A.A’nın hayatını kaybetmesi ile Korona kaynaklı can kaybı sayısının 59’a çıktığı ilçede , akşam saatlerinde de Devlet ve Özel Echomar Hastanesinde 2 hasta hayatını kaybetti. 74 yaşındaki erkek hastalar A.E ve E.Ö.’de Korona virüs nedeniyle hayatlarını kaybetti.
A.A bugün Korona Virüs tedbirleri alınarak toprağa verilirken, A.E ve E.Ö’nün ise yarın (Pazartesi) son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.
3 vefatla birlikte Ereğli’de Korona virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 61’e yükseldi.
Bu arada Sağlık Bakanı Koca günün verilerini açıkladı. Türkiye genelinde son 24 saatte 139 kişi hayatını kaybederken, 6.017 kişi daha koronaya yakalandı.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2020, 11:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER