KDZ. EREĞLİ'DE COVID-19 NEDENİYLE ÖLÜM SAYISI 30'A YÜKSELDİ

KDZ. EREĞLİ'DE COVID-19 NEDENİYLE ÖLÜM SAYISI 30'A YÜKSELDİ

Korona Virüs nedeniyle dün 3 kişinin hayatını kaybettiği Ereğli’den bir can kaybı haberi daha geldi. İlçede vefat sayısı 30’a çıktı.

Kdz.Ereğli’de dün önce Devlet Hastanesi’nde Korona Virüs tedavi gören ve ilçeye bağlı Ömerli Mahallesinde ikamet ettiği öğrenilen 78 yaşındaki erkek hasta, ardından da Orhanlar mahallesinde ikamet ettiği öğrenilen 67 yaşındaki erkek hasta,son olarak da Ereğli Anadolu Hastanesinde tedavi gören Ereğli Başören Köyü Muhtarı 63 yaşındaki Azmi Gönültaş'ın ölümü ile kayıtlara bulaşıcı hastalık olarak geçen 3 vefat görülmüştü.

Ereğli yeni günde de Korona Virüs kaynaklı vefat haberi ile başladı.Bir süredir Devlet Hastanesinde tedavi gören ve ilçenin Uzun Mehmet Mahallesinde ikamet ettiği öğrenilen bayan hastanın ölümü de kayıtlara bulaşıcı hastalık olarak geçti.

Ard arda gelen ölüm haberleri ile ilçede son 48 saatte 4 kişi hayatını kaybederken Korona Virüs kaynaklı vefat sayısı 30’a çıktı. İlçedeki 30 vefatın 26’sı son 2 ayda (1 Eylül- 30 Ekim ) tarihleri arasında gerçekleşti.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2020, 14:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER