KDZ. EREĞLİ TSO İLE HALKBANK ARASINDA TEDARİK ZİNCİRİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

KDZ. EREĞLİ TSO İLE HALKBANK ARASINDA TEDARİK ZİNCİRİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

KDZ EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI İLE HALKBANK ARASINDA “PARAF KREDİ KARTI TEDARİK ZİNCİRİ PROTOKOLÜ” İMZALANDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Halkbank arasında, tedarik zincirlerinde finansman kaynaklı yaşanan aksaklıkları ve tahsilat problemlerini gidermek üzere gerçekleştirilen “TOBB-Halkbank Tedarik Zinciri Finansmanı Paraf Kart Lansmanı” kapsamında, Kdz Ereğli Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş ile Halkbank Kdz Ereğli Şubesi Müdürü Bilal Albayrak tarafından “Paraf Kredi Kartı Tedarik Zinciri Finansmanı Protokolü” imzalandı.
Kdz Ereğli Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş İmzalanan protokol ile Oda üyeleri, Halkbank tarafından, ciro ve kredibiliteye göre belirlenecek limitler dâhilinde ticari mal alım-satımlarında kolay finansman imkânından faydalanabileceğini belirtti.
Protokolle ilgili açıklamada bulunan Kdz Ereğli Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş; “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan’ın katılımıyla gerçekleştirilen “TOBB-Halkbank Tedarik Zinciri Finansmanı Paraf Kart Lansmanı” kapsamında tüm üyelerimize, ticari mal alım-satımlarında, güvenli ticaret sistemi ve kolay finansman imkânı getiriliyor. Alıcı ve satıcı arasında Güvenli Ticaret Sistemi kurmayı sağlayan “Paraf Kart” ile üyelerimiz alımlarda 540 güne kadar vade ve düşük maliyet avantajlarından yararlanacak. Alıcı ve satıcının güven içinde alışveriş yapmasının önünü açıyoruz. Üreticiler veya satıcılar, tahsilat ile uğraşmadan, güven içinde mallarını satacaklar. Alıcılar da uygun vade ve maliyette finansman temin ederek, tedarik ihtiyaçlarını karşılayacaklar. Kdz Ereğli Ticaret Ve Sanayi Odası olarak içinde bulunduğumuz bu zorlu süreci üyelerimizin daha rahat atlatması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yine daha önce Ziraat Bankası ile de benzer bir protokol imzalamıştık. 
İmzalamış olduğumuz söz konusu protokollerin üyelerimizin büyük sıkıntılar yaşadı bu zorlu dönemde finansman ihtiyacını karşılarken, üretimde ve ticarette de devamlılığı sağlayacağına inanıyorum.

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2021, 09:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER