KDZ.EREĞLİ BELEDİYESİ ROMACTED ÇALIŞTAYINDA

KDZ.EREĞLİ BELEDİYESİ ROMACTED ÇALIŞTAYINDA

KDZ.EREĞLİ BELEDİYESİ ROMACTED ÇALIŞTAYINDA

Kdz. Ereğli Belediyesi, Roman yurttaşların sorunlarına çözüm bulmak amacıyla Kızılcahamam’da düzenlenen Romacted çalıştayına katıldı.

Avrupa Konseyi ve Türkiye Belediyeler Birliği işbirliğinde, Roman yurttaşların yaşadığı sorunlara çözüm bulmak üzere 5 pilot ilde uygulanan Romacted programı kapsamında tüm kamu kurum ve paydaşları Ankara Kızılcahamam'da bir araya geldi.

Avrupa Konseyi Romacted program yöneticisi Ana Oprisan, Türkiye Belediyeler Birliği proje finans müdürü Cemal Baş, Romacted programı Ulusal Koordinatörü Elmas Arus ve  Türkiye Belediyeler Birliği uzmanı Nebahat Başıbüyük Tekin çalıştaya katılarak sunum yaptı.

2 gün sürecek olan çalıştaya Kdz. Ereğli Belediyesi’ni temsilen Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muhammet Ali Ateş ve müdürlük personeli Halime Çetin ile Kdz. Ereğli Müftüsü Recai Albayrak, SYDV Müdürü Abdullah Hasçelik, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Canan Ayan, Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Deniz Peker, İlçe Sağlık Müdürü Sezer Çetinkaya, Zonguldak Aile Sosyal Hizmetler Müdürlüğü personeli Oğuzhan Alaz ve Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü uzmanı katıldı.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2019, 08:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER