KDZ.EREĞLİ'DE 15 TEMMUZ ETKİNLİKLERİ...

KDZ.EREĞLİ'DE 15 TEMMUZ ETKİNLİKLERİ...

Kdz. Ereğli'de 15 Temmuz Destanı çerçevesinde  Şehit Mezarları, Şehit ve Gazilerimize özel ev ziyaretleri gerçekleştirildi.  

Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu nezdinde Belediye Başkanı Halil Posbıyık,Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Hüseyin Sami Uyar, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Huzeyfe Yücedağ, Karadeniz Ereğli Ağır Ceza Mahkemesi ve Komisyon Başkanı İsmail Aydın da katıldı. Karadeniz Ereğli İlçe Protokolü  şehit mezarlarını ziyaret ederek, dualarını okudular.  

Mezar ziyaretlerinin ardından şehit ve gazi aileleri evlerinde ziyaret edilerek, hal ve hatırları soruldu.

Konuya ilişkin Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık sosyal medya hesabından yayımladığı mesajında şu görüşlere yer verdi;

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde, Kaymakamımız Sayın İsmail Çorumluoğlu başkanlığındaki ilçe protokolümüzle birlikte şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ederek karanfil bıraktık, dua ettik.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, hayatta olan gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum…”

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2020, 22:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER