Kdz.Ereğli'de Yasak bitti meydanlar yine doldu

Kdz.Ereğli'de Yasak bitti meydanlar yine doldu

Kdz.Ereğli'de Yasak bitti meydanlar yine doldu

Kdz.Ereğli'de sokağa çıkma kısıtlamasının ardından yaya ve trafik yoğunluğu yaşanmaya devam ediyor.

Sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesinin ardından özellikle gece 24.00'den sonra petrol istasyonlarının marketlerinde yoğunluk oluştu. Vatandaşlar sıraya girdi, uzun süre alış veriş yapabilmek için bekledi. Bir çok vatandaş saat 00.00'ı geçtikten sonra araçlarına atlayarak çarşı güzergahlarında tur attı. Bu anları da sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınladı. 

PTT VE BANKALARDA YOĞUNLUK 
Sabah saatlerinden itibaren ise Kdz.Ereğli'de alışılmış tablo yaşanmaya devam etti. Bankaların önlerinin yanı sıra özellikle PTT Şubesi'nin önünde uzun kuyruklar oluştu. Kdz.Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polislerin yanı sıra banka ve PTT şubesinin güvenlik görevlileri vatandaşları sosyal mesafelere uymaları konusunda sürekli ikaz etti.

"VATANDAŞ NE YAPSIN?"
 Vatandaşlar ise sıcak hava ve ramazan ayına rağmen sırada beklediklerini belirttiler, "Ne yapalım yani. Ramazan ayı geliyor, parasız pulsuz mu girelim. Oruç tutan var hasta olan var. Kimse bu sıcakta bu kuyrukta beklemek istemez. Anlıyoruz PTT çalışanları da zor durumda kalıyor ama personel sayısını arttırabilirler. Vatandaş saatlerce bekliyor, yazık günahtır" dediler.


Kdz.Ereğli İlçe Merkezi ise yoğunluk yaşanmaya devam ediyor. Cumartesi pazarı kuruldu, vatandaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren pazar yerine gitmeye başladı. Gerek yaya gerekse araç trafiği ilçe genelinde oldukça yoğun. Vatandaşların mümkün olmadıkça çıkmaması isteniyor.

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2020, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER