KDZ.EREĞLİ YAZA HAZIRLANIYOR..

KDZ.EREĞLİ YAZA HAZIRLANIYOR..

KDZ.EREĞLİ YAZA HAZIRLANIYOR..

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın talimatıyla şehrin dört bir noktasında başlayan temizlik çalışmalarıyla birlikte Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü de, alt yapıda bakım ve onarım çalışmaları başlattı.

31 Mart Yerel Seçimlerinde Kdz.Ereğli halkının gösterdiği teveccühle Belediye Başkanı olan Başkan Halil Posbıyık’ın kurum içerisinde yaptığı idari değişikliklerden sonra bağlı müdürlükler şehrin dört bir noktasında temizlik, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Halil Posbıyık’ın talimatıyla dereler başta olmak üzere her noktada yapılan temizlik çalışmalarının yanında Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü de alt yapıda bakım ve onarım çalışmaları başlattı.

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, yaza hazırlıklı olmak için şehrin ana kanalizasyon  kollektör hattı temizliğini yaptı. Müdürlük tarafından ayrıca ihtiyaç duyulan Korubaşı Mahallesi Ulugeçit sokakta ve  Bağlık Mahallesi Sakindere sokakta kanalizasyon hattı çalışması gerçekleştirildi. Bağlık Mahallesi Suphi Konak caddesi Pençes dere boyu başta olmak üzere, yağmur suyu hattı ızgaralarının temizlik çalışmalarına başlandı.

DURAKLAR YIKANIYOR

Başkan Halil Posbıyık’ın talimatıyla ayrıca ilçedeki otobüs durakları Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yıkanarak dezenfekte edilmeye başlandı. Duraklar temizlendikten sonra, buralara ilan ve afiş asanlar tespit edilerek haklarında Kabahatler kanununa göre cezai işlem uygulanacak.

Temizlik çalışmaları kapsamında, Ruhi Cöbekoğlu üst geçidi de yıkanarak dezenfekte edildi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2019, 11:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 5 yıl Önce

Birazda cavdarliya ugra sayin posbiyik.yollar kostebek yuvasi gibi.

SIRADAKİ HABER