KELEŞ: BAŞLICA HEDEFİMİZ SEKTÖREL TEŞVİK

KELEŞ: BAŞLICA HEDEFİMİZ SEKTÖREL TEŞVİK

KELEŞ: BAŞLICA HEDEFİMİZ SEKTÖREL TEŞVİK

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Aslan Keleş, Nisan ayında yapılacak olan Oda seçimlerine yönelik çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Keleş, dün, yaklaşık 20 kişilik bir ekip ile AK Parti İlçe Teşkilatı’nı, Gazeteciler Derneği’ni ve Şoförler Odası’nı ziyaret etti.
İlk ziyaretlerini AK Parti İlçe Teşkilatına gerçekleştiren Keleş ve ekibini, İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır kapıda karşıladı.
Keleş ve ekip arkadaşlarının ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çakır, TSO seçimlerini önemsediğini söyledi.
Ziyarette konuşan Keleş, Kdz. Ereğli’nin hep kaybedenler kulübünde olduğunu söyledi. Keleş, “Amacımız, eksiye giden gidişatı artıya çevirmek. Bize fırsat verilirse, Ereğli’de birçok şeyi nasıl değiştirebileceğimizi hep birlikte çalışarak göstermek istiyoruz.
Şehrimizin ekonomik gidişatını pozitife çevirmek, bundan sonraki süreçte şehre yeni kazanımlarda bulunmak ve şehrimizin istihdam anlamında büyümesine katkı sağlamak için arkadaşlarımızla birlikte bir yola çıktık. Nisan’ın ilk 15 günü içerisinde Ticaret ve Sanayi Odası’nın organ seçimleri yapılacak. Bizler de Ereğli’de bu güne kadar bir şeyler yapan bir ekip olarak elimizi taşın altına koymak istedik. Bundan sonraki süreçte yönetimi ve üslubu biraz daha değiştirerek daha çok üye odaklı, siyasilerle ve atanmışlarla daha koordineli çalışıp şehrin büyümesine katkı sağlamak istiyoruz. Derdimiz kimse ile kavga etmek yada problem üretmek değil. Tek bir amacımız var, Ereğli’nin daha iyi bir noktaya gelmesini sağlamak. Bunun için bir takım çalışması yapmak gerekiyor. Zonguldak iline has sektörel teşvik yada teşvikte bulunduğumuz 3. bölgeden 4. bölge hatta 5. bölge teşvik olanaklarından yararlanmamız gerekiyor. Bu konuda Düzce ve Bartın bizim en büyük rakibimiz. Fakat bu şehrin bir takım dinamikleri var. Madencilik ve demir çelik, bu şehrin olmazsa olmazı. Sektörel teşvik bizim başlıca hedefimiz olacaktır. ” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çakır, Keleş ve ekibine başarı dileyerek şunları söyledi:
“Çıkmış olduğunuz yolda size ve ekip arkadaşlarınıza başarılar diliyorum. Ticaret ve Sanayi Odası, çok önemli bir kurum. Ereğli’nin ticaretine yön verecek, sıkıntıların çözümünde başrollerde oynayacak bir kurum. Bundan dolayı bu seçimi çok önemsiyoruz. Sizlere de başarılar diliyoruz.
Bizler de kamu yatırımlarının şehrimize kazandırılması noktasında üstün bir mücadele veriyoruz. Ancak ailelerin ekonomisinin kalkınmasını sağlayamadığımız zaman bu yaptığımız hizmetler maalesef yeterli olmuyor. Vatandaşın gözünde eve giren ekonominin daha da artırılması, şehrin nefes almasının artırılması lazım. Bu çerçevede hareket ediyoruz. Şehrin yeni sektörlere de açılması lazım. 3-4 senedir söylüyorum, turizm ile ilgili mutlaka bir atılım yapılması lazım. Her malın nasıl bir alıcısı varsa, turizmde de her türlü bölgenin, yerin bir alıcısı var. Önemli olan uygun alıcıyı planlayıp onunla şehri buluşturmak. Bölgemize baktığımızda işsizlik konusunda en sıkıntılı olan bizim şehrimiz. Geçmişten gelen rahatlığın sıkıntılarını yaşıyoruz.”
TSO Başkan Adayı Aslan Keleş, ekibiyle birlikte AK Parti’nin ardından Ereğli Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti. Burada Dernek Başkanı Necati Günay, yönetim kurulu üyeleri ve gazeteciler tarafından karşılanan Keleş, Ereğli’nin bu zamana kadar yapılan kavgalardan dolayı sürekli geriye gittiğini belirterek, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Gazeteciler Derneği Başkanı Günay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Keleş ve ekibine başarılar diledi.
Keleş ve ekibinin son durağı Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası oldu. Oda Başkanı Cevdet Civelek, konuklarını kapıda karşıladı. Keleş, ziyarette yaptığı konuşmada, 27 Ocak’ta yapılan Şoförler Odası seçiminde tekrar başkanlığa seçilen Cevdet Civelek’i tebrik ederek, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte çalışmalarında başarılar diledi. Civelek de nazik ziyaretlerinden dolayı Keleş ve ekibine teşekkür ederek, “Sayın Aslan Keleş’i zaten tanımayan yok. Gördüğüm kadarıyla ekip arkadaşları da tanıdığımız, bildiğimiz iş adamı arkadaşlarımız. Ben şahsım adına sizlere çıkmış olduğunuz bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2018, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER