Keleş, kampanyaya destek verdi!..

Keleş, kampanyaya destek verdi!..

Keleş, kampanyaya destek verdi!..

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Arslan Keleş, milli ekonomiye destek amaçlı Özel bir Hastenede başlatılan ‘500 dolarını bozdurana ücretsiz kardiyoloji check up’ kampanyasına destek oldu.

TSO Başkanı Keleş, hastanenin yönetim kurulu başkanı Alp Demir Zorlu ve hastane müdürü Kaya Karatepe’nin nezaretinde vezneye gelerek 500 dolar bozdurduğunu gösteren makbuzunu teslim etti.
Keleş, bu sırada gazetecilere yaptığı açıklamada, hastane yönetimine teşekkür ederek şöyle dedi:
“Gerçekten çok güzel ve yerinde bir uygulama başladı. Aynı zamanda ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik savaşa karşı bir adım da kendisi atmış oldu. Bir taraftan da insanlarımızı çok önemli bir konuyla ilgili olarak da ücretsiz chek up hizmeti vererek duyarlılık gösterdi. Kendisini iki anlamda da çok teşekkür ediyoruz. Biz de bu kampanyaya karşı kayıtsız kalmak istemedik. Hem Hastanesi’nin sağlamış olduğu bu imkandan yararlanmak hem de ekonomimize bir miktar da olsa destek vermek için kampanyaya katılma kararı verdik.”

Keleş, TSO yönetim kurulu üyelerinin de aynı duyarlığı göstereceğini düşündüğünü kaydetti.
Yönetim Kurlu Başkanı Zorlu ise kampanyanın, dolar düşene kadar süreceğini söyledi. Öte yandan, Check up işlemlerini başlatılan Keleş, hastanenin çeşitli birimlerinde muayene oldu.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2018, 14:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER