Keleş’ten Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

Keleş’ten Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

Keleş’ten Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

Kdz.Eregli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan KELEŞ, Meclis Başkanı Ilhan Yazıcıoğlu ve Genel Sekreter Gündüz Acar Tobb Başkanı M.Rıfat Hisarcıklıoğlu'nu 15 Nisan Salı günü Ankara TOBB İkiz Kulelerindeki makamında ziyaret ettiler.
Sn. Keleş:” Şubat ayında gerçekleştirilen Ekonomik Şura’da Kdz Ereğli sorun ve çözüm önerileri dosyasını Sayın Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’na teslim etmiştim. Kendisinden çözüm noktasında ricacı olduğumuz konular vardı. İlçemiz sorunlarını görüşmek üzere ziyaretimizi gerçekleştirdik. İlk olarak Kdz Ereğli Gümrüğümüzün yetkilerinin arttırılarak canlı hayvan, orman ürünleri gibi ticaretimizin gelişmesine katkı sağlayacak işlemlerin ilçemizde yapılabilmesi talebimizi görüştük, TOBB Başkanımızın devreye girmesi ile yakın zamanda Kdz Ereğli Gümrüğü talebimizin gerçekleşeceğini öğrendik.
İkinci konumuz da ; TOBB ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol ile tüm il merkezlerindeki Endüstri meslek liseleri modernizasyonu projesine Kdz Ereğli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin de protokole dahil edilmesi talebimiz ile ilgili olarak yaptığımız görüşme de çok olumlu geçti. Talebimiz Rifat başkanımız tarafından Milli Eğitim Bakanlığı’na iletildi.
Son olarak da Eylül- Ekim ayları içinde yapmayı planladığımız “Ekonominin yıldızları” ödül törenimize Başkanımızı davet ettim. Kendileri uzun zamandır Kdz Ereğli’ye gelmek istediğini , proğramımıza severek katılacağını,belirtti. “ dedi.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2019, 13:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER