Kent Konseyinde Günay dönemi

Yusuf Karaoğlu'nun Belediyeden destek alamadığı için aday olmadığı Kent Konseyi'nde, CHP'li üye Gökhan Günay' başkanlığında tek liste oylandı.

Kent Konseyinde Günay dönemi

Kdz.Ereğli Kent Konseyi seçimleri gerçekleştirildi. Atatürk Kültür Merkezi Sinema Salonunda gerçekleştirilen genel kurulun divan Başkanlığını Hikmet Tezel yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından konuşan Kent Konseyi Başkanı Yusuf Karaoğlu, görev yaptıkları süre içerisinde gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin bilgiler verdi. Karaoğlu, "Geldiğimizde sancılı kongre olmuştu. Rakibim çocukluk arkadaşımdı. Güzel bir kongre olmuştu. Siyaset öfke değil sonuç alma sanatıdır. Geldiğimde burası bir partinin arka bahçesi idi, bunu kırdım. Her partiden isimleri buluşturduk. Ben çıkıp adayım diye bir açıklamam olmadı. Kent Konseyi'ni sahipsiz mi bırakacaktık. Belediye desteği olmadan bu iş olmaz.

Belediye Başkanı ile görüştük ne düşünüyorsunuz dedik. Yaptığımız istişarelerde liste çıkarmamaya karar verdik. Belediye Meclisinden aday çıkmış sonuçta. Burası bağımsız olmalı diye düşünüyorum." Tek liste olarak gidilen  seçimlerde, Başkanlığa Gökhan Günay seçildi. Günay, aldıkları bayrağı en iyi şekilde geleceğe taşıyacaklarını söyledi.

Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Naciye Tozkoparan, Çetin Yiğit, Derya Özcan, Tacettin Keskin, Filiz Yazkan, Nihat Eken, Songül Koçdemir, B. Nusret Öztürk, Cengiz Yılmaz, Şener Mısırlı, İhsani Kenanoğlu, İsmet Çiftçi, Okan Şimşek, Mehmet Ali Karanfil, Mehmet Taştan, Mehmet Öztürk.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER