KENT KONSEYİNDEN HARİKA ETKİNLİK!..

KENT KONSEYİNDEN HARİKA ETKİNLİK!..

KENT KONSEYİNDEN HARİKA ETKİNLİK!..

Kdz.Ereğli Kent Konseyi, ‘’Yaz Sanat Şenliği Etkinliği’’ adı altında, özel çocuklar için bir program düzenledi.

1 Ağustos 2018 Çarşamba akşamı, Amfi Tiyatroda gösterime sunulan programın sunuculuğunu Kent Konseyi üyesi Gizem Dinçel üstlendi.

Program Kent Konseyi Başkanı Yusuf Karaoğlu’nun açılış konuşmasını yapmasıyla başladı. Karaoğlu konuşmasını kısa tutarak katılımcılara ve programın gelişip büyümesinde katkısı olanlara teker teker teşekkür etti. Bu sene birincisini düzenledikleri,  ‘’Yaz Sanat Şenliği Etkinliği’’ programının her sene yapılmasını sağlayarak geleneksel hale gelmesini arzu ettiklerini ifade eden Karaoğlu’nun konuşmasının ardından program devam etti.

Etkinliğe destek sağlayanlara protokol üyeleri tarafından birer teşekkür belgesi sunuldu.

Etkinliğe katılan bütün çocuklara kent konseyi üyeleri tarafından dondurma ikramında bulunuldu.

Özel Çocukları Koruma Derneği özel çocuklar gösterisi yapıldıktan sonra, Ereğli’li şair Ramazan Başçiçek tarafından, Ereğli ile ilgili, kendi yazdığı şiirlerden oluşan bir dinleti sunuldu.

Şiir dinletisinin hemen ardından ise Esa Akademi öğrencileri tarafından bir dans gösterisi sunuldu.

Ekin Kültür Sanat Gençlik ve Spor Kulübü Derneğinden minikler roman ekibi  katılımcıları hareketlendiren dans gösterilerini sundular.

Çocukların en çok dikkatini çeken şey ise iki adet robot ile beraber yaptıkları dans gösterisi oldu. Miniklerin yoğun ilgi gösterdikleri robot ile dans bölümünde bütün minikler sahnedeydi.

Erkan Dolunay’ın solistliğini yaptığı Cem Kültür Derneği sanat konseri ile bütün katılımcılar eğlenceli vakit geçirdikten sonra gökyüzüne dilek balonları uçuruldu.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2018, 18:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER