KENT MEYDANI İHALEYE ÇIKIYOR

KENT MEYDANI İHALEYE ÇIKIYOR

KENT MEYDANI İHALEYE ÇIKIYOR

Kdz. Ereğli İçin Mücadele Platformu Sözcüsü Niyazi Özcan, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti. Özcan, Platform Üyeleri ve Erdemir Caddesi’nde işyerleri bulunan bazı esnaflarla birlikte gerçekleştirdiği ziyaretinde, Belediye Başkanı Uysal’a Erdemir Caddesi’ni ilgilendiren bazı projelerin yer aldığı dosya takdim etti.
Erdemir Caddesi’nde ışıklandırma, kaldırım ve park yeri çalışması yapılması gerektiğini ifade eden Özcan; “Erdemir Caddesi, Ereğli’nin en önemli caddesidir, kalbidir. Bu tür projelerin bu cadde üzerinde biran önce hayata geçirilmesi gerekmektedir” dedi.
UYSAL, ÇALIŞMALARI ANLATTI
Kdz. Ereğli İçin Mücadele Platformu Sözcüsü Niyazi Özcan ve beraberindekilerin ziyaretinde duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, kendisine takdim edilen proje dosyasını inceledikten sonra projeleri beğendiğini söyledi. Uysal, projeleri, Fen İşleri ile Plan ve Proje Müdürlüğünün değerlendireceğini ifade etti.
KENT MEYDANI İHALEYE ÇIKIYOR
Belediyenin devam eden çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Uysal, “Kent Meydanı, ihalesine itiraz edilmeyecek şekilde 15-20 gün içerisinde ihaleye çıkacak” dedi.
Kdz. Ereğli Kaymakamlık binasının, Kent Meydanı Projesinin içerisinde kalması nedeniyle Kaymakamlığın Pazaryerindeki Belediye binasına taşınacağını hatırlatan Uysal, yeni hizmet binasındaki asansör eksikliğinin de en kısa sürede giderileceğini söyledi.
Uysal, Elmatepe’ye yapılacak üstgeçit ve Göztepe köprüsüyle ilgili çalışmaların da son aşamaya geldiğini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2018, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER