KIRAN VE ALA AİLELERİNİN ACI GÜNÜ!..

KIRAN VE ALA AİLELERİNİN ACI GÜNÜ!..

KIRAN VE ALA AİLELERİNİN ACI GÜNÜ!..

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Enis Kıran ve eski Bakan Efkan Ala’nın yeğeni İsmail Ala gözyaşları ve dualar arasında  toprağa verildi.

Bir gün evvel hayata veda eden Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Enis Kıran ve Ala için, İkindi namazı ardından Karadeniz Ereğlisi Bozhane Camisinde cenaze namazı kılındı.

Cenaze törenlerine, Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, CHP İlçe Başkanı İsmail Fota, MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, Ereğli Belediye Başkan Yardımcıları Tayyar Mendeş, Haluk Okur, Kıran ve Ala ailelerinin yanı sıra, akrabaları ve sevenlerinden oluşan kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.  Eski Bakan Ala’nın yeğeninin cenazesi esnasında duygulu anlar yaşadığı gözlendi.

Kıran ve Ala’nın naaşları daha sonra cemaatin omuzlarında cenaze araçlarına konularak götürüldükleri Karadeniz Ereğli Şehir Mezarlığı’nda dualar arasında son yolculuklarına uğurlandı.

Bilindiği üzere, İlçenin sevilen Mali Müşavirlerinden Merhum Enis Kıran, geçirdiği zatürre rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı ilçedeki Özel bir hastanede tedavi altındayken kalp krizi geçirmiş, bir süre sonra da vücudundaki organların işlevini yitirmesiyle bitkisel hayata girmişti. Kıran, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayata gözlerini yummuştu.

Edinilen bilgilere göre, Merhum İsmail Ala ise rahatsızlığı nedeniyle yaklaşık 2 yıldır yurt dışında tedavi görüyordu.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2019, 15:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER