Kızılay Berber ve Kuaförlere Maske Dağıttı...

Kızılay Berber ve Kuaförlere Maske Dağıttı...

Kızılay Berber ve Kuaförlere Maske Dağıttı...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Kızılay Şubesi tarafından 11 Mayıs itibari ile hizmete açılan berber ve kuaför salonlarına maske, eldiven ve dezenfektan dağıtımı gerçekleştirdi. 

Koronavirüs salgınının baş göstermesi ile gerek ihtiyaç sahiplerine yapılan yardım, gerekse mahallelerde ekmek ve pide dağıtımının yanı sıra çocuklara hazırladıkları sürprizlerle toplum tarafından büyük alkış toplayan Kızılay Ereğli Şubesi, yaklaşık 55 günlük aradan sonra 11 Mayıs Pazartesi tarihi itibari ile yeniden dükkanlarını açan berber ve kuaförleri de unutmadı. 

Ereğli Kızılay Şube Başkanı Yaşar Ciğer, beraberinde yönetim kurulu ve Şube gönüllü üyeleri ile birlikte berber ve kuaförleri ziyaret ederek maske, eldiven ve dezenfektan desteğinde bulundu. 

Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Kızılay Ereğli Şube Başkanı Yaşar Ciğer “Bu zor günlerde her zaman halkımızın ve esnafımızın yanındayız. Bugünde yeniden dükkân açan berber ve kuaför sahibi arkadaşlarımızı ziyaret ederek hem kendileri hem de müşterileri için çok dikkat etmeleri konusunda uyarıda bulunduk. Kendilerine maske, eldiven ve dezenfektan desteği verdik” dedi.

Kızılay Ereğli Şubesi tarafından yapılan bu destek ile ilgili olarak açıklamada yapan Ereğli Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Murat Cebesoy’da Kızılay Şubesine desteklerinden dolayı teşekkür ettiğini dile getirdiği konuşmasında “Türk Kızılay'ı ile çalışmanın her zaman gerekli olduğunu ve Kızılay'ın her zaman yanında olduklarını” söyledi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2020, 20:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER